Skjermdump fra Dreamon -

Skjermdump fra Dreamon - "Rise"

Videopremiere: Dreamon

Schæfere, slanger, edderkopper og en sur katt er noen av ingrediensene i Dreamons siste musikkvideo. Se premieren på den mystiske og sexy videoen til ”Rise” her!

Skrevet av:
Publisert 10:05 1 mai, 2012

Oslo-artisten Anthony O. Vartdal, bedre kjent under navnet Dreamon, går en travel sommer i vente. Til helgen står han på scenen under Landstreffet i Kongeparken, før veien videre går innom festivaler som den nye Kollenfest og Slottsfjellfestivalen. Til tross for mye konserter og studiojobbing om dagen, så har Dreamon nylig fått ferdigstilt sin nye ambisiøse musikkvideo til låten ”Rise”, som han har laget sammen med regissør Kavar Singh.

Dreamon forklarer selv hva de ville få frem med videoen:

- Vi følte vi måtte fange det mystiske i låten, som handler om det øyeblikket man ser noen man vil ha, og de ukontrollerte følelsene som oppstår da. Basicly handler låten om tiltrekning, og vi følte vi måtte ha en mørk og mystisk, men likevel ganske sexy video som fikk frem dette.

Les også: Drømmen lever

Hovedrollen i musikkvideoen spilles av Mimi Blix, en av Norges dyktigste og mest hardarbeidende modeller, som kom rett fra Paris for å være med i videoen. Dreamon innrømmer at innspillingen bød på flere tøffe utfordringer for aktørene på settet.

- Vi hadde hendene fulle med å håndtere alle de ville dyrene på settet. Vi hadde blant annet med oss polititrente schæfere, en 2,5 meter lang boa constrictor, en grønn trepyton, en tarantella og en sur katt, i tillegg til at våre eminente skuespillere måtte finne seg i å ligge i 8 grader kaldt vann fra 04:00 – 05:00 på natten. Men Mimi var dødsproff, beit tenna sammen, og holdt det gående i en hel time i det kalde vannet.

Dreamons bekymringer til tross, resulatet ble bra:

- Vi var veldig usikre på hvordan det hele kom til å se ut til slutt, men Kavar Singh hadde kalkulert det hele iskaldt uten at vi andre visste noe.

Se videopremieren på Dreamon – «Rise» her:

Tags: , , , ,

Del "Videopremiere: Dreamon"
 

2 kommentarer på “Videopremiere: Dreamon”

  1. Anonym sier:

    Synd med den shitty hiphop-en og vokalen. Det kunne jo vært en forførende låt, men det ender med å bli en ungdomsklubb-opptreden. 

  2. Anonym sier:

    For noe møkk.

Legg igjen en kommentar