Bendik -

Bendik - "Igjen" (Burning God Little Remix)

Videopremiere: Bendik

Kom i melankolsk sommerstemning med Burning God Littles remiks av ”Igjen” her.

Skrevet av:
Publisert 9:28 5 mai, 2012

Bendik, fra venstre Silje Halstensen, Eivind Helgerød og Erlend Elvesveen. Foto: Tuva Kleven

Bendik, fra venstre Silje Halstensen, Eivind Helgerød og Erlend Elvesveen. Foto: Tuva Kleven

Tallet 5 blir et nøkkeltall for bandet Bendik fremover, som slipper sitt etterlengtede debutalbum 5. oktober på Riot Factory. For å korte ned ventetiden har bandet fått tre artister til å remikse hver sin låt fra det kommende albumet, og først ut er shoegaze/chillwave-artisten Burning God Little. Han har gjort sin tolkning av ”Igjen”, som Bendik var i årets Urørtfinale med.

Se Bendiks opptreden i Urørtfinalen her

Videre kommer de andre remiksene 5. juni og 5. juli, før første singel fra albumet kommer 5. august, og andre singel 5. september.

Vokalist Silje Halstensen forklarer hvorfor de valgte akkurat Burning God Little til å remikse den første Bendik-låten:

- Burning God Little er en av våre absolutt favorittartister, så vi måtte bare få ham med. Han var for oss fjorårets sommersoundtrack, og det fine med remiksen er at han faen meg har klart det igjen!

Hør Bendik live fra by:Larm her

Videoen til låten er laget av Lars Kristian Boquist, kjent fra Dråpe, som Silje mente var perfekt for oppgaven.

- Lars Kristian har en veldig god teft for sommerlig stemning i bildene sine, så det første vi tenkte på da vi hørte remiksen første gang var å bruke han for det det er verdt.

Lars Kristian Boquist hørte remiksen første gang på et vorspiel, og allerede da så han for seg hvordan videoen kom til å bli.

- Jeg så først for meg en eksplosjon av farger og sommerstemning i starten av låten, men etter hvert føles den ganske trist med lydene og melodien. Der brukte jeg kattene, deres tomme blikk og litt triste uttrykk midt i en blanding av farger og rørelser. Samtidig er det en litt barnslig filming, med perspektiv fra en kid som liker å titte på ting, sier Lars Kristian Boquist.

Se videoen til Bendik – ”Igjen” (Burning God Little Remix) her:

Tags: , , , , , ,

Del "Videopremiere: Bendik"
 

1 kommentar på “Videopremiere: Bendik”

  1. [...] Jean – Free At Last Wild Nothing – Nocturne Bendik – Hjertet Bendik i levende bilder Maria Solheim – Sally Song The War On Drugs – Your Love Is Calling My Name Machine Gun [...]

Legg igjen en kommentar