Korn er aktuelle med video til

Korn er aktuelle med video til "Chaos Lives In Everything". Foto: Screenshot

Video: Korn feat. Skrillex

Korn har satt fansen på prøve med sitt siste, elektronika-inspirerte album. Se den helt ferske videoen til Skrillex-samarbeidet «Chaos Lives In Everything» her.

Skrevet av:
Publisert 12:27 23 mars, 2012

Metalbandet Korn har aldri vært redd for å gå nye musikalske veier, og dermed har også amerikanerne flere ganger satt sine fans på store prøvelser. Det gjelder definitivt også for siste Korn-album The Path Of Totality som kom i desember. Der samarbeider nemlig Korn med elektroniske artister som Skrillex, Excision, Datsik, Noisia og 12th Planet. Og det høres definitivt i låtene.

Les anmeldelsen: Lyden av grådighet (2/6)

De negative reaksjonene fra metal-fansen har ikke latt vente på seg, men albumet har også fått skryt for å være revolusjonerende fra deler av metalpressen. Korn-vokalist Jonathan Davis angret ingenting i et intervju med det engelske metalbladet Kerrang! nylig.

- Jeg har alltid følt at Korn var metalens sorte får. Vi passet aldri inn noe sted. Da jeg gjorde vår første plate fant vi opp en helt ny sjanger (nu-metal), og vi gjør det samme nå. Jeg har ikke vært så oppspilt på årevis.

Siste video fra Path Of Totality kom via Roadrunner Records i Australia i morges, og er laget til låten «Chaos Lives In Everything» der dubstep-kometen Skrillex bidrar.

Tags: , ,

Del "Video: Korn feat. Skrillex"
 

6 kommentarer på “Video: Korn feat. Skrillex”

  1. Heilt kurant låt. Ettersom eg ikkje har sterke kjensler for verken metal eller dubstep, men likar nye uttrykk og kreativitet, synst eg dette var heilt greit.  Men videoen hang verken saman med låta, eller var spesielt gjennomført. Mange kule shots, men det var alt. Verka uferdig. *Gjesp*

  2. Heilt kurant låt. Ettersom eg ikkje har sterke kjensler for verken metal eller dubstep, men likar nye uttrykk og kreativitet, synst eg dette var heilt greit.  Men videoen hang verken saman med låta, eller var spesielt gjennomført. Mange kule shots, men det var alt. Verka uferdig. *Gjesp*

  3. Kor e dislike-knappen? Dette va kjedelig shit…

  4. Kor e dislike-knappen? Dette va kjedelig shit…

  5. Korn og skrillex er like innovative og nyskapende som alltid, når en dubstep produsent slår seg sammen med verdens minst innovative metal band så går det fra noe brukbart søppel til ren dritt.

    Musikkvideoen er også en helt standard generisk skrillex video, godt bevis på hva som skjer når musikere med potensiale hviler seg på laurbærene.

Legg igjen en kommentar