- Vi vinner ikke

Karpe Diem er nominert til Spellemann i kategorien Årets musikkvideo, som deles ut i kveld. Rapperne tipper derimot at drammenserne stikker av med trofeet. Årets Spellemann-show finner sted i morgen, lørdag, men TV2-tradisjoner tro, deles prisen for årets musikkvideo ut fredagen før, hos Stål Talsnes. Blant de nominerte er både Röyksopp, Karpe Diem og Donkeyboy. Kommer […]

Skrevet av:
Publisert 16:21 5 mars, 2010

Karpe Diem hos Lydverket P3. Foto: Amund Grepperud/NRK P3

Karpe Diem er nominert til Spellemann i kategorien Årets musikkvideo, som deles ut i kveld. Rapperne tipper derimot at drammenserne stikker av med trofeet.

Årets Spellemann-show finner sted i morgen, lørdag, men TV2-tradisjoner tro, deles prisen for årets musikkvideo ut fredagen før, hos Stål Talsnes. Blant de nominerte er både Röyksopp, Karpe Diem og Donkeyboy.

Kommer dere til å vinne den Spellemannen, spurte Lydverket P3s programleder Karpe Diems Magdi og Chirag i går.

- Nei, jeg tror Drammen tar med den hjem, svarte de.

Drammen betyr selvsagt Donkeyboy, som kjemper om prisen med sin «Ambitions» mot blant andre Karpe Diems «Krølla 50 lapp y’all» (se video under). Om de har rett ser du på TV2 i kveld.

Her hører du hele Lydverket P3s intervju med Karpe Diem, hvor de også prater om sitt kommende tredjealbum Aldri solgt en løgn:

Karpe Diem_ besok_ NETT_LV

[youtube 7tnt4zo3yto]

Karpe Diem og Lydverket P3s Ruben Gran. Foto: Amund Grepperud

Tags: , ,

Del "- Vi vinner ikke"
 

1 kommentar på “- Vi vinner ikke”

Legg igjen en kommentar