Spill video

- Vi ligger masse i skje

Se video fra Karpe Diem sitt møte med fans på P3s campingscene fredag!

Skrevet av:
Publisert 16:04 2 juli, 2010

I serien «artister møter publikum i campingområdet», var turen i dag kommet til Karpe Diem, som villig svarte i vei på spørsmål fra både publikum og våre egne Asbjørn Slettemark og Ruben Gran. De har aldri tidligere spilt på Hovefestivalen, men kjenner likevel området fra tidligere turer.

- Vi har vært her to år tidligere, men bare på ferie. I går så vi Massive Attack og Nas og Damian Marley. Men vi satser på at høydepunktet kommer i dag.

Det verste festivalminnet

På spørsmål om det verste med å være på festival, kommer svaret kontant fra Magdi:

- Vi var på Storås, og bestemte oss for å sove i telt som alle andre. Det funka dårlig. Det blir som et drivhus inni der.

Ligger dere i skje?

- Vi ligger masse i skje. Men det teller ikke så lenge ingen kommer, sier Chirag.

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Som å føde et barn

Karpe Diem opplever for tida stor suksess med albumet Aldri solgt en løgn. Selv sammenligner de prosessen med å føde et barn.

- Vi har fått sinnsykt bra tilbakemelding , men det er jo som å føde et barn. Man vet ikke om det er pent eller stygt, for selv synes man jo det er pent.

Magdi omtaler seg selv som styreleder i bandet, og hevder at han ofte må fike makkeren i studio og be ham slappe av.

- Så kul er du ikke, repliserer Chirag.

- Samme bilkultur

Vi fikk også en smak av hva den amerikanske rapperen Yelawolf har tenkt å tilby på Amfiscenen i kveld, og om ikke hans råd for å skape god festivalstemning ikke nødvendigvis faller inn i den lovlige kategorien, hadde han allerede merket seg likheter mellom det norske og det amerikanske sørlandet:

- Jeg ser masse gamle gamle biler her, så bilkulturen er den samme.

Anmeldelser av Yelawolf og Karpe Diem sine respektive konserter kan du få med deg på disse sidene i løpet av dagen.

Del "- Vi ligger masse i skje"
 

3 kommentarer på “- Vi ligger masse i skje”

  1. [...] Goulding – Starry Eyes Kvelertak – Mjød (live fra Hove) Yelawolf – Good To Go (live fra P3s campscene) Vampire Weekend – Walcott Blood Command – Five Inches Of A Car Accident I See Horses [...]

  2. [...] – Vi ligger masse i skje, sa Karpe Diem til Lydverket. [...]

  3. [...] de besøkende artistene var Ellie Goulding, Lars Vaular, Karpe Diem og Biffy Clyro. I tillegg spilte noen av norges mest spennende, nye artister på scenen hver dag. [...]

Legg igjen en kommentar