My Chemical Romance er tilbake - her fra Hovefestivalen 2007 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

My Chemical Romance er tilbake - her fra Hovefestivalen 2007 (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Verdenspremie hos Lydverket

Hør den nye låta til My Chemical Romance på Lydverket i kveld klokka åtte.

Skrevet av:
Publisert 17:28 22 september, 2010

«Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)» er tittelen på stadionpunkernes ferske låt, som har verdenspremiere i kveld klokka 20.30 norsk tid. Vi gir deg låta i kveldens Lydverket på P3.

My Chemical Romance ble for alvor kjent her til lands etter utgivelsen av albumet The Black Parade i 2006, som ga oss låter som «I Don’t Love You» og «Welcome To The Black Parade». De har jobbet seg inn i unge og gamle emo-hjerter, og det er nok ikke rent få som har markert 26. oktober i kalenderen. Da slippes nemlig deres nye album Danger Days: The True Lives Og The Fabulous Killjoys. Det er det fjerde i rekken, og den første smakebiten får du altså allerede i kveld.

Se trailer for det kommende albumet her.

Kveldens Lydverket på P3 handler for øvrig om indiemusikk i TV-serier. Å kalle gigantene i MCR indie er vel å ta noe hardt i, men låtene deres har også lydlagt scener på skjermen; blant annet i seriene «Meet The Barkers» og «MADtv».

Tags: ,

Del "Verdenspremie hos Lydverket"
 

7 kommentarer på “Verdenspremie hos Lydverket”

 1. PetterC sier:

  Flott bilde av et flott band. Ser frem til premieren, har gått og nynna på den lille snutten fra Art is the Weapon videoen de siste dagene.

 2. Sunshine sier:

  26. oktober? Jeg har lest at 22. november er datoen da albumet slippes. Hm… Uansett, gleder meg kjempemye! Skal høre på p3 i kveld i hvert fall :)

 3. Andro sier:

  what, 26.oktober? Virkelig?

 4. Poirot sier:

  Litt av en verdenspremière, 15 sekunder med musikk og ørten emokommentarer. Fæntæstik.

 5. Lissy sier:

  Yay! My Chemical Romance er jo tegneserienerder så det holder, og det at de velger å se ut som om de er tatt ut fra en tegneserie sjokkerer egentlig ikke.
  Kan dette være enda et konseptalbum, tro?

Legg igjen en kommentar