Velkommen til Lydverkets Gjesteblogg

Alle vet at festivalsommeren ikke er noen spøk. Det krever mye av en stakkar for å få med seg alt. Derfor har Lydverket rekruttert tre unge, norske band som skal gjesteblogge for oss mens de pløyer seg gjennom det landstrakte landet. En hånd på gitaren, den andre på tastaturet. Alt for at dere skal få […]

Skrevet av:
Publisert 16:38 18 juni, 2008

thegrand2c.jpg

Alle vet at festivalsommeren ikke er noen spøk. Det krever mye av en stakkar for å få med seg alt. Derfor har Lydverket rekruttert tre unge, norske band som skal gjesteblogge for oss mens de pløyer seg gjennom det landstrakte landet. En hånd på gitaren, den andre på tastaturet. Alt for at dere skal få så mye festivalstemning som mulig gjennom hele sommeren.

Og hvem er så bandene som skal dele av seg selv?

Cyaneed
[youtube qFq1c6gAE3U]

Katzenjammer

katzenjammer.jpg

Katzenjammer startet, i følge seg selv, som et prosjekt hvor fire jenter, Anne Marit Bergheim, Marianne Sveen, Solveig Heilo og Turid Jørgensen, spilte instrumenter de ikke visste hvordan de skulle spille, og etterhvert havnet de i en sjanger de selv kaller for «Folkrockpopbluegrass-skranglesirkuscowboy-musikk».
Bandet fikk et gjennombrudd etter omtalte konserter under årets by:larm og har i sommer en lang rekke konserter over det ganske land.

The Grand

foto: Ronny Østnes

Med det eksplosive stortalentet Amund Maarud i spissen har The Grand på kort tatt inntatt rollen som et av landets feteste liveband. Med sin skitne og psykedeliske bluesrock som våpen kommer de garantert til å få folk til å klikke i rein begeistring på sommerens festivaler. The Grand forsvarer også den norske rockens ære på Roskilde, og gir seg faen ikke før Steinkjerfestivalen stenger tappekranene i midten av august.

Tags: , , , ,

Del "Velkommen til Lydverkets Gjesteblogg"
 

1 kommentar på “Velkommen til Lydverkets Gjesteblogg”

 1. ole kristian andreassen sier:

  Hei, dere

  Sitter her i utkanten av Saltstraumen og skulle ønske dere ville gå inne på min side: http://www.myspace.com/olekristianandreassen

  for å høre selvlaget rock av en oldies til hest.

  med hilsen

  Ole Kristian Andreassen

Legg igjen en kommentar