«Vegas» rir bergensbølgen

På «Vegas» deltar nesten samtlige artister i den siste «bergensbølgen». – Ingen tvil om at artistene drar filmen, jeg håper de kan få drahjelp av meg også, sier regissøren. – Bergensscena har så mange artister som passa godt til de rufsete scenene i filmen min. Jeg er så glad for å kunne ha med så […]

Skrevet av:
Publisert 15:32 25 september, 2009

Lars Vaular på video - og film (foto: promo)

På «Vegas» deltar nesten samtlige artister i den siste «bergensbølgen». – Ingen tvil om at artistene drar filmen, jeg håper de kan få drahjelp av meg også, sier regissøren. - Bergensscena har så mange artister som passa godt til de rufsete scenene i filmen min. Jeg er så glad for å kunne ha med så mange særegne artister, og som spenner fra harde Enslaved til Casiokids i andre enden, sier en ivrig Gunnar Vikene. I dag har han premiere på filmen sin «Vegas». Vikene har, med hjelp fra Bergens musikkmiljø, har plukka ut artister på vei opp og fram – og alle med tydelig identitet knytta til byen.

Filmen forteller historien om tre ungdommer i byen – og drømmen deres om å finne et hjem.

Flaks og teft
Sjøl om «Vegas» med dette rir en popularitetsbølge, peker Gunnar på at han plukka ut sommerhitene «Solbriller på» og «Fot i hose» for ett år sida:
- Dette var jo før mange av de var på vei til å slå igjennom, så jeg er litt stolt av det. For en teft! Eller flaks… hehe, ler regissøren som håper at filmen, når den lanseres på DVD etterhvert, kan følges av ei plate med filmmusikken. Han passer på å takke både Lars Vaular og fjorden, baby! for at de spiller gratis på lanseringsfestene til filmen.
- Vil filmen lanseres internasjonalt også, med den kanalen det kan representere for artistene?
- Ingenting er klart nå. Vi har bare noen løse ambisjoner om utlandet, men det hadde vært suverent å gi dette tilbake til artistene, sier Gunnar Vikene.

Lars Vaular har blant annet fått vist sin video på kino på grunn av samarbeidet, mens Casiokids kanskje kan bruke denne scena som en alternativ musikkvideo til sin «Fot i hose» (klipp fra filmen):

Tags: , , , , , , , , ,

Del "«Vegas» rir bergensbølgen"
 

1 kommentar på “«Vegas» rir bergensbølgen”

  1. collie sier:

    Lars hadde video til den låten før Vegas, det er synopsis film som har laget den musikkvideoen til den der Solrbiller sangen.

Legg igjen en kommentar