Våre demoner

Denne veka har Kaizers Orchesctra, Kaizers Orkester eller berre Kaizers (om du vil) gjort to låtar tilgjengeleg for gratis lytting på Platekompaniet kvar dag. To nye låtar kvar dag i fem dagar, har du kunne høyre heilt gratis. Og innan idag (laurdag) har du altså i teorien hatt moglegheita til å lytte på heile den […]

Skrevet av:
Publisert 14:30 25 april, 2009

Denne veka har Kaizers Orchesctra, Kaizers Orkester eller berre Kaizers (om du vil) gjort to låtar tilgjengeleg for gratis lytting på Platekompaniet kvar dag.

To nye låtar kvar dag i fem dagar, har du kunne høyre heilt gratis. Og innan idag (laurdag) har du altså i teorien hatt moglegheita til å lytte på heile den nye skiva til Kaizers. Men har du ikkje fått med deg dette før no, fortvil ikkje! Plata kjem til ein butikk nær deg alt på førstkomande måndag, den 27. april. Og då kan du lytte på låtane så mykje du vil, så lenge du vil og så ofte du vil.

Tags: , , , , ,

Del "Våre demoner"
 

5 kommentarer på “Våre demoner”

 1. Kim von Klev sier:

  Jeg skal kjøpe den på mandag morgen! Kaizers fo lief.

 2. Meg sier:

  Fikk den i posten i dag!
  Årets album!

 3. Zazz sier:

  Jeg gleder meg sånn at jeg begynner å bli bekymret for å ikke få tak i ett eksemplar! Huff. : P
  Men jeg skal på signeringen på onsdag, og det det vitner på svært dårlig planlegging hvis de ikke har flere cder igjen da, så det bør gå greit. (Gaah, jeg blir helt nervevrak her jo!)

 4. Andreas sier:

  Har fått skaffet meg et signert eksemplar. Herlig.

 5. Lars sier:

  Mye godt her, men lydkvaliteten er skuffende dårlig. Det er det berømte «loudness war» syndromet som har slått til igjen. Dette er ikke første gang kaizers blir rammet av dette. Den det er desto verre at de går i samme fellen igjen. Konsekvensen av dette valget er at musikken mister mye av kontrastene. De beste delene av sangen skiller seg ikke ut på samme måte som de gjorde under opptak. En slik lydteknisk behandling kan gjøre en fantastisk sang til en middels god sang. Siden dette skulle være et album for entusiaster et dette valget spesielt rart. Altså et skuffende valg i redigeringsfasen reduserer kvaliteten på platen. Håper de kan ta konsekvensen av dette, og la de av oss som ønsker det bytte platen inn igjen mot en ny uten denne ødeleggende behandlingen av musikken.

Legg igjen en kommentar