Vampire Weekend på tur

Vampire Weekend er for tiden på turne i Europa, med Hovefestivalen som et av stoppestedene. Lydverket tok derfor en prat med bandets sympatiske bassist Chris Baio om Storbrittania, Hove og hype. For tiden pløyer Vampire Weekend gjennom Storbritannia som oppladning til en hektisk festivalsommer, og bandet har i følge seg selv fått en god mottakelse […]

Skrevet av:
Publisert 13:52 6 mai, 2008

vampyr.jpg

Vampire Weekend er for tiden på turne i Europa, med Hovefestivalen som et av stoppestedene. Lydverket tok derfor en prat med bandets sympatiske bassist Chris Baio om Storbrittania, Hove og hype.

For tiden pløyer Vampire Weekend gjennom Storbritannia som oppladning til en hektisk festivalsommer, og bandet har i følge seg selv fått en god mottakelse av britene. På tross av visse kulturforskjeller hva alkohol angår.

- Man merker godt om det er fredag eller lørdag, fordi da er folk langt mer drita, forteller Baio her:

Drita

Baio selv er særlig opptatt av at mye har gått galt de gangene de har spilt på de våte øya, denne turneen inkludert.

- Sist vi var her så ble trommisen vår påkjørt, hvilket bekymret meg veldig, og også denne gangen støtte vi på problemer, forteller bassisten og utdyper:

Vampire Weekend spiller i sommer på blant annet på Glastonbury, Bologna Rocker Festival, Accelerator, Main Square Festival og ikke minst Pitchfork Festival @ Union Park, i tillegg til vår egen Hovefestival som Baio og resten av flinkis-gutta ser fram til. Hør bare her:

Glastonbury derimot, synes han ikke Baio virker så stas som man kanskje ville tro et ungt afro-pop band med knapt ett års fartstid ville synes.

- Jeg er oppvokst i USA og jeg har hørt om Glastonbury, men jeg holder det ikke som noe ideal, forteller Baio :

Glastonbury

Baio ønsket ikke å avsløre annet om oppfølgeren til den selvtitulerte debuten enn at hypen, intervjuene og konsertene ikke affiserte bandet i særlig grad når det kommer til den kreative prosessen.

- Hypen finnes bare utenfor bandet. Vi hadde ikke kommet dit vi er i dag hvis vi hadde brydd oss hva kritikere eller andre mener, forklarer han her:

Tags: , , , , , , , ,

Del "Vampire Weekend på tur"

Legg igjen en kommentar