Vampire Weekend med ny låt i amerikansk ungdomsfilm

Vampire Weekend har vært i studio med Mark Mothersbaugh fra Devo som produsent. Resultatet er den nye låten «Ottoman», som blir å finne på soundtracket til filmen Nick & Norah’s Infinite Playlist. «Ottoman», som du kan høre på Steregum, inneholder forøvrig tekstlinjen «feels so unnatural/ Peter Gabriel too», som du kanskje kjenner igjen fra «Cape […]

Skrevet av:
Publisert 8:04 25 september, 2008

Vampire Weekend (foto: promo)

Vampire Weekend har vært i studio med Mark Mothersbaugh fra Devo som produsent. Resultatet er den nye låten «Ottoman», som blir å finne på soundtracket til filmen Nick & Norah’s Infinite Playlist.

«Ottoman», som du kan høre på Steregum, inneholder forøvrig tekstlinjen «feels so unnatural/ Peter Gabriel too», som du kanskje kjenner igjen fra «Cape Cod Kwassa Kwassa», Vampire Weekends forrige singel.

Den utrolige suksessen det indiefokuserte soundtracket til Juno oppnådde i USA tidligere i år, har nok ikke gått folka bak Nick & Norah’s Infinite Playlist hus forbi. Foruten Vampire Weekend bidrar blant annet Devendra Banhart, Band Of Horses og Shout Out Louds på soundtracket, som ble lagt ut for salg i USA i går.

I samme slengen kan jeg også nevne at Devendra Banhart har en bitteliten rolle, og at Michael Cera fra Juno også har en av hovedrollene i Nick & Norah’s Infinite Playlist. Traileren til filmen ser du her:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Vampire Weekend med ny låt i amerikansk ungdomsfilm"

Legg igjen en kommentar