Valgvake med Michael Stipe og Clipse

Hvis Barack Obama taper for John McCain neste tirsdag, så kan neppe USAs artister klandres. Aldri tidligere har så mange artister fra så mange ulike sjangere gitt sin støtte til én kandidat. Mens artistene i tidligere valgkamper har brukt mye av sin politiske energi til å få amerikanerne til å registrere seg og stemme, er […]

Skrevet av:
Publisert 15:54 29 oktober, 2008


Hvis Barack Obama taper for John McCain neste tirsdag, så kan neppe USAs artister klandres. Aldri tidligere har så mange artister fra så mange ulike sjangere gitt sin støtte til én kandidat. Mens artistene i tidligere valgkamper har brukt mye av sin politiske energi til å få amerikanerne til å registrere seg og stemme, er budskapet i år alt annet enn partinøytralt. Kun en håndfull artister støtter republikanernes kandidat, mens Obama har fått et kor av artister bak seg, som spenner fra Bob Dylan til Jay-Z, via countrydivaen Faith Hill.

Lydverket har snakket med rapperne Malice og Pusha T (Clipse) og Bun B, stadionrockeren Michael Stipe og indieheltene The National og Fleet Foxes om hvorfor de ikke klarer å holde seg unna årets presidentvalg.

Se hele Lydverket i kveld på NRK1 kl 23:15

Tags: , , , , , , , ,

Del "Valgvake med Michael Stipe og Clipse"
 

3 kommentarer på “Valgvake med Michael Stipe og Clipse”

  1. Termo sier:

    Common er da ikke en R&B artist. Skam.

  2. COMMON sier:

    Sorry, men dere må skaffe en ny programleder.

  3. martin sier:

    bra repo!

Legg igjen en kommentar