Valg 09: Politisk korrekt, biiiiiitch

Hadia Tadjik blir flau av ordet «bitch», men mener allikevel det er et kvalitetstegn ved folk at de liker Jay-Z. Valgkampen ruller videre. Sykehjemsplasser, kulturkamp, varm skolemat og oljepenger preger mediebildet. Og joda, hva politikere mener er viktig. Men vel så viktig er hva de hører på, spør du oss. Sist avslørte Torbjørn Røe Isaksen en hang […]

Skrevet av:
Publisert 10:30 28 august, 2009

hadia

Hadia Tadjik blir flau av ordet «bitch», men mener allikevel det er et kvalitetstegn ved folk at de liker Jay-Z.

Valgkampen ruller videre. Sykehjemsplasser, kulturkamp, varm skolemat og oljepenger preger mediebildet. Og joda, hva politikere mener er viktig. Men vel så viktig er hva de hører på, spør du oss. Sist avslørte Torbjørn Røe Isaksen en hang til å kjøre seg opp på gjeng-kriminell musikk. I dag er det Hadia Tadjik, stortingskandidat for AP i Oslo, som skal vise oss sin platesamling. Og hun kommer ikke helt unna gangstere, hun heller.

- Jeg er spesielt stor fan av Samsaya som er en ung, tøff, kul, dyktig dame, forteller Tadjik.

Hva er det med Samsayas musikk som gjør inntrykk?
- Først og fremst tekstene hennes, sier Hadia
- Jeg liker at hun ikke bare serverer lett fordøyelig popmusikk, men skriver med litt mening. Jeg liker sangen ”Money”, hvor hun synger at ”money ain’t all”, noe som også er et viktig budskap for Arbeiderpartiet – nemlig at det er større og viktigere verdier enn det som kan bli målt opp i penger. For eksempel frihet, likestilling og verdighet.

Politisk korrekt altså. Og vi klarte ikke dy oss – vi måtte grave litt i fenomenet:

- Samsaya er jo et ekstremt politisk korrekt valg og særlig for deg som har røtter i flere kulturer. Er du sikker på det ikke gjemmer seg noen mer politisk ukorrekte artister eller noen hakket mer cheesy låter eller liknende i samlinga?
- Jeg vet ikke helt… det er jo mye rapmusikk som ikke er så veldig korrekt og jeg har tatt meg sjøl i å rappe til Jay-Z nå han sier  ” I got 99 problems but the bitch ain’t one”. Av og til ser en seg selv utenifra i sånne øyeblikk og ser at …”jeg er ikke så veldig kul akkurat nå”. Hehe.
- Men det er lov å like Jay-Z!

- Det er veldig lov å like Jay-Z.  Jeg mener det er et kvalitetstegn ved folk hvis de liker Jay-Z.
- Selv om han sier bitch?
- Spesielt fordi han sier bitch, fordi han sier det på en så fin måte.

Lydverkets politikerutspørring.

Tags: , , ,

Del "Valg 09: Politisk korrekt, biiiiiitch"
 

1 kommentar på “Valg 09: Politisk korrekt, biiiiiitch”

  1. Reynolds sier:

    Bli med hjem til meg og se på Jay-Z samlinga mi, Hadia!

Legg igjen en kommentar