Ut i skogen, opp i trærne

Det har vært relativt stille rundt The Raconteurs siden sommeren, men idet det verste James Bond-hysteriet har roet seg, klasker Jack White & co. til med en flott, ny video. Vi har møtt regissøren. The Raconteurs – «Old Enough»: Som vanlig er det Autumn de Wilde som har ansvaret for hvordan guttene fremstår i videoen. […]

Skrevet av:
Publisert 8:04 14 november, 2008
Foto: Autumn de Wilde

Foto: Autumn de Wilde

Det har vært relativt stille rundt The Raconteurs siden sommeren, men idet det verste James Bond-hysteriet har roet seg, klasker Jack White & co. til med en flott, ny video. Vi har møtt regissøren.

The Raconteurs – «Old Enough»:

Som vanlig er det Autumn de Wilde som har ansvaret for hvordan guttene fremstår i videoen. Den Los Angeles-baserte fotografen har tatt coverbildene til bandets siste plate, Consolers of the Lonely, og fra før har hun også en ganske imponerende CV, med navn som Beck, Spoon, Death Cab for Cutie, The Yeah Yeah Yeahs, Jenny Lewis og Elliott Smith på samvittigheten.

Og jamen har ikke dama også jobba for et av norsk rocks flaggskip, Madrugada. Lydverket møtte damen i Los Angeles i 2004, mens hun tok coverbildene til The Deep End.

Tags: , , , ,

Del "Ut i skogen, opp i trærne"

Legg igjen en kommentar