Ut i skogen for å treffe folk

Audunbakkenfestivalen i Sør-Odal blir eneste muligheten til å se Kitchie Kitchie Ki Me O på festival i sommer. Kitchie Kitchie Ki Me O er bandet som består av medlemmer fra Madrugada, Ricochets og My Midnight Creeps, og som foreløpig kun har spilt innendørs på små, trange Osloklubber, inkludert konserten under Øyafestivalen i fjor og Bylarm […]

Skrevet av:
Publisert 11:55 18 mai, 2010

Kitchie Kitchie Ki Me-O på Bylarm 2010 (Foto: Arne Kristian Gansmo, NRK)

Audunbakkenfestivalen i Sør-Odal blir eneste muligheten til å se Kitchie Kitchie Ki Me O på festival i sommer.

Kitchie Kitchie Ki Me O er bandet som består av medlemmer fra Madrugada, Ricochets og My Midnight Creeps, og som foreløpig kun har spilt innendørs på små, trange Osloklubber, inkludert konserten under Øyafestivalen i fjor og Bylarm i år. Lydverkets mann på den siste konserten kunne skrive under på at det høres fett ut live, selv om han ikke kunne se bandet.

Det kan de som har planlagt å ta turen til Sør-Odal og Audunbakkenfestivalen i august gjøre. Bandet spiller nemlig sin eneste festival der i sommer, på det lille stedet Disenå, tre mil utenfor Kongsvinger.

Festivalsjef Audun Hansen er i skyene over å få bandet til festivalen som han starta for sju år siden med 50 betalende gjester.

- Fytti katta! Vi er ufattelig stolte over å si at Kitchie Kitchie Ki Me O er klar for Audubakken 2010, skriver Hansen i pressemeldinga.

Bandet legger seg på toppen av festivalplakaten som inkluderer Happy Dagger, Grand Island og Levi Henriksen og Thomas Mårud med band.

Tags: , , , , , ,

Del "Ut i skogen for å treffe folk"

Legg igjen en kommentar