Ustoppelige Stargate

Rolling Stone utropte nylig den norske produsent- og låtskriverduoen Stargate til rock-universets største hitmakere. Tidligere denne måneden stakk de av med hele fem priser da Ascap Pop Music Awards gikk av stabelen i Los Angeles. Stargate har allerede gjort enorm suksess med artister som Beyoncé, Ne-Yo og Rihanna, og ser definitivt ikke ut til å […]

Skrevet av:
Publisert 13:40 28 april, 2008

Stargate (foto: Rolling Stone)

Rolling Stone utropte nylig den norske produsent- og låtskriverduoen Stargate til rock-universets største hitmakere. Tidligere denne måneden stakk de av med hele fem priser da Ascap Pop Music Awards gikk av stabelen i Los Angeles. Stargate har allerede gjort enorm suksess med artister som Beyoncé, Ne-Yo og Rihanna, og ser definitivt ikke ut til å slakke ned på tempoet.

Sammen med Ne-Yo står Stargate, alias Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen, bak «Take A Bow», den nye singelen til Rihanna. Samarbeidet med Ne-Yo funker tydeligvis som en kule, i tillegg til hans egen singel «Closer»har de også skrevet og produsert «I Can’t Win» for Usher, som slipper albumet Here I Stand i slutten av mai. I tillegg skal Stargate ha en finger med i spillet på Ashantis kommende album, ja, og så har de visst laget en låt til Lindsay Lohan, gitt.

A rolling stone gathers no moss, er det ikke det dem sier?

Rihanna – «Take A Bow»

Ne-Yo – «Closer»:

Usher – «I Can’t Win»:

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Ustoppelige Stargate"
 

2 kommentarer på “Ustoppelige Stargate”

  1. Kojak sier:

    Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen må være de døveste menneskene på jorden. Want proof? – Låt til Lindsey Lohan.Money rules, cash is king, er det ikke det dem sier?

  2. magne g. sier:

    det der er jante/misunnelse som snakker, kojak.
    de gutta der har jobba ræva av seg siden de var pur unge, uten noen garantier for suksess.

    resultatene deres viser jo at de er blant verdens fremste låtsnekkere. at de har en annen smak enn deg (og meg) er jo en annen sak. men skillsa deres kan du ikke ta fra dem.

Legg igjen en kommentar