Ustoppelige Gaga

Beef med Seinfeld, maskingevær-BH og bryllupsantrekk i latex: Det fortsetter å koke rundt Lady Gaga.

Skrevet av:
Publisert 16:27 23 juni, 2010
foto: Scanpix
foto: Scanpix

Hun lanserer sin nye platetittel ved å tatovere den på seg, stiller med maskingevær-BH på coveret av Rolling Stone, og gjør Seinfeld forbanna. En helt vanlig uke i Lady Gagas liv.

Produktive Lady Gaga har i disse dager fullført sitt nye album, som ifølge henne selv skal slippes tidlig i 2011. Til Rolling Stone forteller dama som stadig prøver å overgå seg selv at  tittelen skal avsløres ved av hun tatoverer albumtittelen et sted på kroppen, tar bilder av det og sender de ut. Alt dette skal selvsagt skje på nyttårsaften.

Gaga forteller videre at låtene denne gang blir sintere og mer politiske enn før. Hun er ferdig med låtene om sin egen vei til berømmelse.

- Budskapet med min nye musikk er mer bitter enn den var før, forteller artisten i Rolling Stone-intervjuet.

Det er også verdt å legge til at dama nok en gang sjokkerer på coveret av nevnte magasin. Her stiller hun nemlig i en øh…minimal truse – og maskingevær foran puppene. Men ærlig talt, hvis man har sett hennes nye video «Alejandro», og Beyoncé-samarbeidet Telephone hvor de to figurerer som lesbiske giftmordere er det vel snart på tide og slutte å bli overrasket?

Irriterer på seg Seinfeld

Men det slutter ikke her. For ikke lenge siden klarte hun å irritere på seg selveste Jerry Seinfeld. Iføge New York Post, går Seinfeld så langt som å si:

- Denne kvinnen er en tosk. Jeg hater henne.

Hvorfor? Jo, Gaga stilte på baseballkamp mellom San Diego Padres og New York Mets kun iført BH og bikinitruse. Der satt hun på første rad og ga fingeren til både fans og fotografer, før hun etter hvert ble flyttet til Seinfelds VIP-losje. Han ble da rasende over det faktum at den småfrekke ladyen ble «oppgradert» til hans losje etter sin lille scene på første rad.

Kjendisene kler seg som Gaga

Også Lady Gagas designer Atsuko Kudo er i vinden. Katy Perry og Russel Brand har bestilt matchende antrekk til sitt kommende bryllup. Ifølge Contact Music er de begge store Lady Gaga-fans og ønsker seg et utradisjonelt bryllup. Kudo designet blant annet denne latex-nonnedrakten til Lady Gaga og videoen «Alejandro».

Foto: Promo/Screenshot

Tags:

Del "Ustoppelige Gaga"
 

10 kommentarer på “Ustoppelige Gaga”

 1. seinfeld sier:

  Denne kvinnen er en tosk. Jeg hater henne.

 2. nrk=illuminati puppets sier:

  ILLUMINATI BITCH!!!!!!!!!!!!

 3. VIGILANT CITIZEN sier:

  LES VIGILANT CITIZEN, SÅ SER DERE SANNHETEN BAK «MUSIKKEN» TIL DISSE MENNESKENE…. SE PÅ OPP-NED KORSET HUN HAR PÅ SKRITTET… SATANIST ASS… OG DETTE BLIR HYLLET SOM KUNST!! SKAL MAN LE, ELLER…..

 4. Anders M-S sier:

  Jeg har mye respekt for Lady Gaga som både kunstner og musiker (og mener for øvrig, i motsetning til Vigilant Citizen, at det lar seg forene med å har respekt for Gud), men én ting vil jeg ha sagt: Man kødder bare ikke med Jerry Seinfeld. Ett sted går grensen, Gaga har passert den. Men, det tar hun vel kanskje bare som et kompliment?

 5. Chris Bremsespor sier:

  Madonna er og blir dronninga av pop. Alt det «sjokkerende» GaGa gjør nå om dagen, gjorde Madonna for 20 år siden. Kjedelig.

 6. Anette sier:

  Lady Gaga er ei tøff dame som gjer ting på sin måte. Diggar denne dama. Rock on Lady Gaga;)

 7. Oscar Nilsen sier:

  Hvem i faen er den berta her?
  Aldri hørt om henne.
  Hun virker som en jævla idiot!

 8. Valerie sier:

  Skjønner ikke at folk gidder å bli sjokkert over henne lenger. Og LOL på Katy Perry som vil at han samme som laget klær til en video hun hatet sterkt skal nå lage klær til henne. Åh, kjendiser, de er så morsomme.

 9. markus 12år sier:

  hvis du ikkje he hørt om lady gaga da hører du ikkje på musikk oscar nilsen.
  for det andre er hun den populæreste artisten for tiden, og he skrivet mange brae sanger.

 10. Oda :) sier:

  Tror ikke hun er så dum jeg, dessuten digger jeg stilen hennes og så synger hun bra, ikke sånn veldig men bra.

Legg igjen en kommentar