Ulver i Operaen

Ulver var lenge kjent som bandet som aldri spiller konserter. Nå inntar de Den Norske Opera. Allerede i dag spiller de i Trondheim, og du kan få gratisbilletter! Da Ulver for 15 år siden la svartmetallen på hylla til fordel for litt mer eksperimentell elektronisk musikk, sluttet de også å spille live. Men i fjor […]

Skrevet av:
Publisert 11:44 23 april, 2010

Ulver live på Øya 2009 (Foto: Kim Erlandsen, NRK)

Ulver var lenge kjent som bandet som aldri spiller konserter. Nå inntar de Den Norske Opera. Allerede i dag spiller de i Trondheim, og du kan få gratisbilletter!

Da Ulver for 15 år siden la svartmetallen på hylla til fordel for litt mer eksperimentell elektronisk musikk, sluttet de også å spille live. Men i fjor gjorde de et etterlengta comeback under Litteraturfestivalen på Lillehammer; noe som ble startskuddet på en serie konserter. Nå krones det hele med en opptreden i Den Norske Opera, attpåtil i Storsalen, den 31. juli. De som kjenner dette internasjonalt anerkjente bandet forventer stemningsfull musikalsk opplevelse med et sterkt visuelt show.

Men er du i Trondheim, kan du oppleve Ulver allerede i kveld på StudentersamfundetLydverket hjelper deg gratis inn.  Send en e-post til lydverketkonkurranse@nrk.no innen kl. 15, der du forteller hvorfor du fortjener gratisbilletter, så kan du ta med deg en venn på konsert i kveld!

Her kan du lese anmeldelsen av Ulver sin opptreden på Øya i fjor.

Tags: , , , , ,

Del "Ulver i Operaen"
 

7 kommentarer på “Ulver i Operaen”

 1. Unn Marit sier:

  Jeg fortjener billetter, fordi jeg trenger noe annet å tenke på.. jeg er så langt opp over ørene stresset av min fem-ukers-eksamen at jeg holder på å spy!

 2. Siri Narverud Moen sier:

  Unn Marit (og andre Ulver-interesserte) : send e-post til lydverketkonkurranse@nrk.no (se detaljer over). Og det gjelder å være kjapp!

 3. john sier:

  NEI TAKK!
  Etter å ha snakket med folk som har sett dem forskjellige steder i Europa i vår så har jeg svært lite lyst til å se noen konsert med Ulver. Dette er HYPE og lite annet. Klart de skal spille i Operaen, selvsagt må de det. Ingen er overrasket.

 4. martibs sier:

  Spill nå metall da! Så skal jeg komme…

  «Jeg trenger ingen tornet krone, for å være konge!»

 5. m.e sier:

  Overvurdert live, ja. Som du sier, og som jeg skjønner, så har du ikke sett de live:)

 6. Nils Christian sier:

  Om du ikke liker Ulver er det helt greit. Men jeg vil påstå at de er ekstremt bra live, og om de er hypet opp er det i aller høyeste grad velfortjent!

 7. Wolfman sier:

  Ulver oppskrytt? Har du sett de live John?? All hype her er velfortjent synes nå jeg!

Legg igjen en kommentar