Tung bromancing mellom harde rockere

Purified In Blood og Social Suicide skulle dele scene på Bergenfest, men først delte de intervjutid hos Lydverket på P3. Hør el stemning jovialos mellom hardtslående rockere. Det er mye som forener Bergens Social Suicide og Stavangers Purified In Blood. De riffer tungt, skriker høyt, er samfunnskritiske, sinte og tatoverte. Samtidig er det mye som […]

Skrevet av:
Publisert 11:10 2 mai, 2010

Forbrødring mellom Social Suicide og Purified In Blood (Foto: Amund Grepperud, NRK P3)

Purified In Blood og Social Suicide skulle dele scene på Bergenfest, men først delte de intervjutid hos Lydverket på P3. Hør el stemning jovialos mellom hardtslående rockere.

Det er mye som forener Bergens Social Suicide og Stavangers Purified In Blood. De riffer tungt, skriker høyt, er samfunnskritiske, sinte og tatoverte. Samtidig er det mye som skiller dem, om det så gjelder tilnærmingen til hardcoresjangeren, tekstuniversene, livssyn, ideologi eller verdensanskuelse. Det stopper dem likevel ikke fra å dele scene under Bergenfest. Sammen med Kvelertak holdt de kalas i kjelleren på Garage på torsdag, hvor alle serverte nytt materiale til et begeistret lokale og glade moshere.

Stemningen bandene mellom før konserten var tydeligvis smittsom. Da de var innom studioet vårt et par timer før konserten, satt komplimentene løst, skrytet målrettet og samarbeidsviljen taktfast, i en prat om både de bittesmå og veldig store tingene.

Purified In Blood og Social Suicide hos Lydverket P3:

Purified Suicide

Social Suicide. Foto: Per Ole Hagen, NRK

Social Suicide live på Bergenfest. Foto: Per Ole Hagen, NRK

Tags: , , ,

Del "Tung bromancing mellom harde rockere"
 

1 kommentar på “Tung bromancing mellom harde rockere”

  1. [...] var på Bergensfest med Purified In Blood og Social Suicide i forrige uke, og her kan du høre el stemning jovialos når rockerne besøkte Lydverket P3s studio i [...]

Legg igjen en kommentar