Trommisen tar over

Trommisen tar over

Blink 182-trommis Travis Barker remixar Jay Z og Kanye West, og gjer seg klar til soloalbum.

Skrevet av:
Publisert 13:52 9 februar, 2011

Travis Barker er ein travel mann for tida: I tillegg til comeback med Blink 182 (plata skal vera klar i løpet av våren, med påfølgande turné), kjem han med soloalbum 15. mars. Give The Drummer Some har ei ganske imponerande gjesteliste, med som Tom Morello, The Game, Rick Ross og Lil’ Wayne. I tillegg har han engasjert eit kobbel av mote-, street-art-, graffiti og tatoveringsfolk for å laga art work til kvart einaste spor på plata.

Ikkje nok med det: Mixtapen Let The Drummer Get Wicked er også rett rundt hjørnet. Her remixar han blant anna fyrste singel frå det komande Kanye West/Jay Z-samarbeidet Watch The Throne, som visstnok ikkje er langt unna.

Høyr Travis Barkers «H.A.M»-remix her:

Fleire lekkasjar frå Give The Drummer Some har sjølvsagt funne vegen ut på nettet allereie. Høyr «Carry It», ft. Tom Morello, RZA og Raekwon, «Can A Drummer Get Some», ft. Lil’ Wayne, Rick Ross og The Game, og «Jump Down», ft The Cool Kids her:

Carry It (feat. RZA, Raekwon & Tom Morello) – Travis Barker by ambassadorbeats_webisode

Travis Barker con Lil’ Wayne, Rick Ross y Swizz Beatz – Can a Drummer Get Some by AndamosArmados

Travis barker – Jump down (feat. the cool kids) by BHmagazine

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Trommisen tar over"
 

3 kommentarer på “Trommisen tar over”

  1. Moosa sier:

    Travis Barker er LITE irrelevant

  2. dans sier:

    Det er like langt mellom Travis Baker og Ginger Baker som det er mellom middelmådighet og genialitet. Travis er som Tommy Lee, bare at Travis smir jernet mens det enda er varmt. De er to like trommiser som legger alt i energi, simple grooves og gir ut middelmådige prosjekter. De kan denge saften ut av et trommesett og se kule ut. Men det holder ikke i lengden når man skal være i søkelyset pga musikken. Patrick Carney, som faktisk er en bra trommeslager, prøvde det samme i 2009 og gikk på ræva. En helt anna stil, men dog en trommeslager som prøver lykken. Skal en trommeslager gjøre lykke, så må han noe ekstra genialitet å tilføre, som Ginger Baker.
    Travis Baker er en fet kis, som høres genial ut når han er i Blink… Ellers kun en rocka prydedokke i promoer og musikkvideoer.

  3. [...] Travis Barker remikser Jay-Z og Kanye West [...]

Legg igjen en kommentar