Travis spiller hos Lydverket kl 18!

Ja, det stemmer. Fran og Andy fra Travis befinner seg i Lydverket-studio. I tillegg får du møte Killswitch Engage og høre anmeldelser av TV On The Radio og Josefin Winther. Den britiske suksesshistorien Travis er aktuelle med nytt album i slutten av måneden, med Ode To J. Smith. Finn ut hvem han er og – […]

Skrevet av:
Publisert 17:43 22 september, 2008

Travis’ Andy og Fran hos Lydverket med Gran

Ja, det stemmer. Fran og Andy fra Travis befinner seg i Lydverket-studio. I tillegg får du møte Killswitch Engage og høre anmeldelser av TV On The Radio og Josefin Winther.

Den britiske suksesshistorien Travis er aktuelle med nytt album i slutten av måneden, med Ode To J. Smith. Finn ut hvem han er og – ikke minst – hør Andy og Fran fra Travis spille live hos Lydverket når de avlegger besøk i studio.

Metalbandet Killswitch Engage var nær ved å måtte revurdere sin eksistens da ryggen til sjefen i bandet, Adam D, kollapset for en stund siden. Han er imidlertid på beina, og fortsetter formidle gitar til skriking med melodi med Killswitch Engage. Møt han i kveld.

Lydverkets anmelder Mats Borch Bugge vurderer debutalbumet til norske Josefin Winther og den nye plata til TV On The Radio.

Tags: , , , , , ,

Del "Travis spiller hos Lydverket kl 18!"
 

1 kommentar på “Travis spiller hos Lydverket kl 18!”

  1. åslaugsen sier:

    Her ser det ut som om Fran er en pensjonist som har glemt å ta på seg gebisset sitt.
    Bra da at Ruben holder seg så godt;-)

Legg igjen en kommentar