Topp stemning på nasjonal radio

På mandag blir det topp stemning på lokal bar, takket være Casiokids. Denne versjonen av «Finn bikkjen» får du derimot ikke da. Casiokids har fått folk langt utenfor Norges grenser til å synge med og danse til sanger om bortkomne kjøtere, ville hester og grønne lys. De neste par ukene fortsetter det sannsynligvis slik, når de […]

Skrevet av:
Publisert 10:26 13 februar, 2010

To stk Casiokids hos Lydverket P3. Foto: Amund Grepperud/NRK P3

På mandag blir det topp stemning på lokal bar, takket være Casiokids. Denne versjonen av «Finn bikkjen» får du derimot ikke da.

Casiokids har fått folk langt utenfor Norges grenser til å synge med og danse til sanger om bortkomne kjøtere, ville hester og grønne lys. De neste par ukene fortsetter det sannsynligvis slik, når de er på turné i England med Hot Chip. Dét passer nok bra, på mandag slipper det som til nå mest ligner debutalbumet deres, Topp stemning på lokal bar. Da de gjestet Lydverket P3 sist mandag, beskrev Casiokids’ Ketil og Fredrik utgivelsen som en slags best of eller singelsamler, mens de begynner innspilling av skikkelig album til våren.

Da de var hos oss i studio hadde de tatt med seg kassegitar og en gammel Casio. Hvorfor? For å gi deg en nedstrippet, søt versjon av slageren deres «Finn bikkjen»:

casiokids-_-finn-bikkjen-_-live-hos-lydverket-nett

Rett før helga var det premiere på Casiokids nye vide til låta «En vill hest». Litt skummel. Bedøm selv:

[youtube dMlwr0_wlV4]

Casiokids har spilt «Finn bikkjen» for Lydverket tidligere også. Blant annet i en luftballong:

Tags: , , , ,

Del "Topp stemning på nasjonal radio"
 

1 kommentar på “Topp stemning på nasjonal radio”

  1. [...] sånn er Casiokids‘ musikk: ikke perfekt. Ikke imponerende. Bare herlig frisluppet og kantete, tjah, får vi [...]

Legg igjen en kommentar