To norske spiller for NME

Oslobandet I Was A King og bergensbandet The New Wine er valgt ut av Øyafestivalen til å spille på NMEs klubb i London. – En god sjanse, sier britiske bandkolleger. Som del av Øyafestivalens eksporthjelp til norske band, får de to bandene spillejobb på den populære Club NME i London. NME er et av Europas […]

Skrevet av:
Publisert 10:24 19 januar, 2010

I Was A King på konsert (foto: Tom Ivar Øverli, NRK)

Oslobandet I Was A King og bergensbandet The New Wine er valgt ut av Øyafestivalen til å spille på NMEs klubb i London. – En god sjanse, sier britiske bandkolleger.

Som del av Øyafestivalens eksporthjelp til norske band, får de to bandene spillejobb på den populære Club NME i London. NME er et av Europas viktigste musikkmagasin – og kjent for å kunne styre hvem som får en sjanse til å slå igjennom i Storbritannia.

Med deubtplata si ble I Was A King et av fjorårets store norske navn. The New Wine har overbevist spesielt som konsertband, og er en del av «den nye Bergens-scena».

Kan gi nye fans
- Jeg har vært masse på NME Club, det er skikkelig gode kvelder å spille for nye band, sier Romy Madley Croft i det britiske hypede bandet The XX (bandet spilte i Oslo i går).
- En NME Club-spillejobb kan bety mye og gi deg nye lyttere, sier XX-vokalisten.

26. februar skal IWAK og The New Wine forsøke å fylle Koko-salen som tar 1300 mennesker. Dette er like etter at IWAK slipper plata si i Storbritannia. NME Club profilerer seg overfor det britiske publikummet som «STEDET å få sett det heiteste nye bandet tidlig i karrieren deres», og nevner band som Glasvegas og Gossip som spilte her like før de slo igjennom.

The New Wines Urørtside.

Tags: , , , , , ,

Del "To norske spiller for NME"
 

2 kommentarer på “To norske spiller for NME”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, muvule. muvule said: Gratulerer The New Wine med spillejobb for NME i London! http://bit.ly/7tqc7H RT:@Lydverket [...]

  2. klaas sier:

    Mente bestemt at IWAK debuterte med albumet «Losing Something Good for Something Better» i 2007..? Riktignok bare 17 minutter langt, men likefullt et album… ;)

Legg igjen en kommentar