Ting blir verre for Eminem

Ting blir verre for Eminem

I dag traff Eminems ”Things Get Worse” nettet. Du kan selvsagt høre den her.

Skrevet av:
Publisert 13:29 24 februar, 2011

Omtrent samtidig som verden var livredde for at Y2K-viruset skulle utslette alt vi hadde kjært (tenk litt på det), var Eminem definitivt verdens råeste rapper.  Tolv Grammys, en enorm haug med antidepressiva, en god del kontroverser og litt for mange uengasjerende album senere klarer mannen allikevel å holde et fast grep om bransjen. Faktisk så fast at vår mann fra Detroit hanka inn enda en Grammy for sisteskiva Recovery et par uker tilbake.

Og i dag traff jammen en ukjent låt nettet, og alle hjerter gleder seg. ”Things Get Worse” skal visstnok være fra 2009, og høres umiddelbart ut som om den er produsert av Eminem selv. Med seg på laget har Em fått Georgia-gutten B.o.B, som for øvrig hadde med seg Eminem på monsterhit’en Airplanes fra sitt debutalbum som slapp i fjor.

Hva vi her på kontoret tenker om låta? Vel. Begge to kommer riktig så fint fra det, faktisk har vel ikke B.O.B hørtes så bra ut siden…2009.  Hadde låta hatt et refreng som funka skal man ikke se bort fra at den hadde sett dagens lys på en offisiell utgivelse før. Nuvel. Døm selv her:

Tags: , , , ,

Del "Ting blir verre for Eminem"
 

3 kommentarer på “Ting blir verre for Eminem”

  1. leo sier:

    haha,denne låta må ha blitt pitcha opp litt!? Greit at Eminem noen ganger kan høres litt «smurfete» ut, men dette var i meste laget :p

  2. Det ligger tre-fire forskjellige versjoner ute, alle med forskjellig pitch. Jeg valgte den som lå nærmest sporene fra Relapse – skiva «Things Get Worse» sannsynligvis ble innspilt til. Så fort jeg finner en versjon som høres hakket mer naturlig ut legger jeg opp den istedet!

Legg igjen en kommentar