Til: Artistnorge Fra: Lydverket

Det er kvelden før kvelden. Vi har en stor haug med gaver og en stor haug med folk vi skal gi gaver til. Men hvem får hva? Klarer du å sortere ut hvilken norsk artist som får rumperakett til jul? Og hva havner under treet til Donkeyboy? Kall det en Quiz! Fasiten får du i […]

Skrevet av:
Publisert 13:45 23 desember, 2009

Julegave

Det er kvelden før kvelden. Vi har en stor haug med gaver og en stor haug med folk vi skal gi gaver til. Men hvem får hva? Klarer du å sortere ut hvilken norsk artist som får rumperakett til jul? Og hva havner under treet til Donkeyboy? Kall det en Quiz! Fasiten får du i morgen!

Midt på gulvet i redaksjonslokalet ligger en interaktiv haug med gaver som skal sendes ut til norske musikere over natta, og en haug med bilder av norske artister, som skal få hver sin ting i haugen.  Men hvem ender opp med å få hva av lydverket? Klarer du å trekke linjene? Vi kan kalle det en førjulsquiz -  sett sammen riktig gave med riktig artist i kommentarfeltet nedenfor. Fasiten får du i morgen, og den med flest riktige svar får en liten romjulsgave av oss i redaksjonen. Det er da jul, tross alt! Lykke til og god jul!

julegavecollage

Tags:

Del "Til: Artistnorge Fra: Lydverket"
 

2 kommentarer på “Til: Artistnorge Fra: Lydverket”

  1. Trond sier:

    Donkeyboy bør få janteloven i gave!!!! Onkel P og Joh9 får sikkert fjellsko så de ikke skal gli og Ida MAria får sminke.

  2. Kåre G sier:

    Syns Turbo skal få Ida Maria som julegave. Kunne blitt en artig kombo.

Legg igjen en kommentar