Tift Merritt skal være med på Vidar Vangs nye plate

Den amerikanske Norwegian Wood-aktuelle singer songwriteren Tift Merritt, sang ikke bare med Madrugada i går, hun skal også i studio med nordlendingen Vidar Vang. Tift Merritt spiller konsert på Norwegian Wood kl 16 i dag, og hun ligger ikke akkurat på latsiden. Allerede etter konserten skal hun opp i studio med Vidar Vang, kunne Tift […]

Skrevet av:
Publisert 16:49 15 juni, 2008

Tift Merrit backstage på Norwegian Wood (Foto: Beate Grøndahl)

Den amerikanske Norwegian Wood-aktuelle singer songwriteren Tift Merritt, sang ikke bare med Madrugada i går, hun skal også i studio med nordlendingen Vidar Vang.

Tift Merritt spiller konsert på Norwegian Wood kl 16 i dag, og hun ligger ikke akkurat på latsiden. Allerede etter konserten skal hun opp i studio med Vidar Vang, kunne Tift fortelle fra backstage tidligere i dag.

Vidar Vang

Vidar Vangs tredje album, Vidar Vang, ble sluppet i februar 2006. Mens albumet han er i gang med nå, kommer ikke før våren 2009. Så man må nok smøre seg med en liten dose tålmodighet for å høre hva Tift og Vidar har fått til sammen. Vidar Vang forteller at det er snakk om to låter, men at de får se hvor mye de rekker mens hun er her.

Det er Frode Jacobsen, bassist i Madrugada og produsent for blant annet både Savoy og Ingrid Olava, som har fått i stand samarbeidet med Tift Merritt. Frode produserer også Vidar Vangs nye plate.

Tift Merritt – «Broken»
[youtube p84xx34Cw3Y]

Tags: , , , ,

Del "Tift Merritt skal være med på Vidar Vangs nye plate"
 

1 kommentar på “Tift Merritt skal være med på Vidar Vangs nye plate”

  1. Ola Nordmann sier:

    Snakker vi om en ny Norgesvenn her kanskje? Hun er mer enn velkommen til meg også.

Legg igjen en kommentar