Jay Z og Beyoncé er stolte foreldre. Foto: Scanpix / Stan Honda, AFP Photo.

Jay Z og Beyoncé er stolte foreldre. Foto: Scanpix / Stan Honda, AFP Photo.

Tidenes yngste på Billboard

Gurglelyder på Billboard-lista fra datteren til verdens mest berømte foreldrepar.

Skrevet av:
Publisert 10:21 12 januar, 2012

Beyonce og Jay Z blei antagelig verdens mest berømte foreldrepar da de 7. januar fikk datteren Blue Ivy Carter. Og den nyfødte blir heller ikke mindre berømt når hun nå er tidenes yngste til å ha en låt på Billboard.

Blue Ivy Carter er nemlig med på den nye låta ”Glory”, gitt ut av den stolte faren på mandag. Datteren er med som «featuring B.I.C.» og kan høres med sine gurglinger i låta, som Jay Z også har lagt ut på nettet.

Det er ikke første gang at svært unge mennesker dukker opp på populære låter. Blant annet vil mange huske Stevie Wonders ”Isn’t she lovely” fra 1977, der man også kan høre babylyder. Den låta blei imidlertid gitt ut nesten to år etter at Aisha blei født, og jenta blei aldri kredittert for sitt bidrag i låta, melder Billboard.

Jay Z ga ut ”Glory” bare 48 timer etter fødselen og låta har startet sitt liv på lista på en 74. plass. Skjebnen har også bestemt at det blei et numerologisk lykketreff; låta med lyden av jenta som er født 7. januar – eller 1/07 som det heter med amerikansk datosetting, er Jay Z sin totalt 107. låt på en Billboard-liste.

Tags: , , , ,

Del "Tidenes yngste på Billboard"
 

2 kommentarer på “Tidenes yngste på Billboard”

  1. [...] vil få en anonym tilværelse her i livet. Datteren til Boyonce og Jay Z, som blei født 7. januar, er allerede på Billboardlista, gjennom låta [...]

  2. [...] Tidenes yngste på Billboard [...]

Legg igjen en kommentar