Thom Yorke solo på Latitude Festival

Tusenvis av heldige mennesker som var på Latitude Festival i Suffolk, England fekk med seg ein flott, akustisk solokonsert med Radiohead-frontmann Thom Yorke. Og heldige som dei var, så fekk dei spandert ei heilt ny låt. Konserten med Yorke var nok ganske unik, då han ikkje har gjort nokre solokonsertar sidan The Eraser frå 2006. […]

Skrevet av:
Publisert 9:00 26 juli, 2009

thom_yorke_01_website_image_standard

Tusenvis av heldige mennesker som var på Latitude Festival i Suffolk, England fekk med seg ein flott, akustisk solokonsert med Radiohead-frontmann Thom Yorke. Og heldige som dei var, så fekk dei spandert ei heilt ny låt.

Konserten med Yorke var nok ganske unik, då han ikkje har gjort nokre solokonsertar sidan The Eraser frå 2006. Han skal ha spelt tre låtar som ikkje har blitt utgitt på nokre studioalbum, i tillegg til den nye låta «The Present Tense». Sjølv om kvaliteten på videofilene under er ganske dårleg, så er det slik vi kan sjå for oss korleis denne solo-opptredenen til Thom Yorke var. Eller iallefall om du gangar det med ti (?).

[youtube bmbg3Z0x6jQ]

[youtube khJqJtanHPo]

[youtube tz-oIGDrNNw]

[youtube Wun16Y8TjYE]

Tags: , , ,

Del "Thom Yorke solo på Latitude Festival"
 

3 kommentarer på “Thom Yorke solo på Latitude Festival”

 1. Nicolay sier:

  Jeg vil gjerne se ham med resten av Radiohead i Norge snart. Vet noen hvorfor i helvette er det ingen som booker dem hit, eller klarer å booke dem hit?

 2. iD. sier:

  då er vi to.
  det hadde vert magisk å booka dei til operaen.

 3. julia sier:

  enig, vil også se dem i Norge….

Legg igjen en kommentar