Thom Yorke med nytt band

Thom Yorke og Flea i samme band? Det stemmer.

Skrevet av:
Publisert 11:37 29 september, 2009
Thom Yorkes soloprosjekt er ikke lengre en ensom affære (foto: Dead Air Space)

Thom Yorkes soloprosjekt er ikke lengre en ensom affære (foto: Dead Air Space)

Radiohead-frontmann har hentet inn celeber backinghjelp til soloprosjekt. Må vi hente frem «supergruppe»-betegnelsen igjen?

Josh Homme og Dave Grohl hadde såvidt begynt å roe twitringen sin som Them Crooked Vultures, før Thom Yorke nå annonserer sitt mannsterke lag. Red Hot Chili Peppers’ Flea spiller på bass, mangeårig trommis for R.E.M. Joey Waronkerer med, og det samme er den brasilianske mulitiinstrumentalisten Mauro Refosco og produsent Nigel Godrich.

Så langt er det kun to konserter med Yorke og venner som har blitt kunngjort. Orpehum Theatre i Los Angeles er åstedet 4. og 5. oktober.

På Radiohead sin Dead Air-blog prøver Yorke så godt han kan å dempe forventningene til konsertene:

- We don’t really have a name and the set will not be very long cuz… well… we haven’t got that much material yet! But come and check it out if you are in the area, skriver Yorke.

Tags: , , , , ,

Del "Thom Yorke med nytt band"
 

5 kommentarer på “Thom Yorke med nytt band”

 1. anken sier:

  Dave Grohl twitret? han har ikke skrivi noe på twitter siden april…

 2. Terstad sier:

  anken: Om du leser nøye så er det Josh Homme og Dave Grohls twitring «som Them Crooked Vultures» som blir nevnt. Der har det blitt twitret mye siden april..

 3. ida. sier:

  woah!
  *håpehåpehåpehåpe at norge kanskje kommer inn på turnelista ein dag*

 4. them crooked har strengt tatt vært høyst tilstede både på Twitter og andre sosiale medier under studiojobb og turne.. Men anken, du har selvsagt helt rett i at vi ikke vet om det var Dave sjøl som satt bak tastaturet. Det var nå en gang bare en passe overveid setning for å poengtere at det fins mang en gjeng kjente artister som spiller sammen om dagen. Kanskje ikke mitt mest elokvente øyeblikk.

 5. anken sier:

  @Terstad. sant. takk. beklager. fant nå.

Legg igjen en kommentar