Thom Hell klar for P3Sessions

Thom Hell slår seg sammen med Donkeyboy på P3Sessions 16. desember. P3s musikksjef, Mats Borch Bugge, gleder seg. – Han er et særegent talent i norsk sammenheng. Han viderefører en internasjonal låskrivertradisjon med spissede fingre, og har en enorm popteft gjemt bak en iboende beskjedenhet.  Thom Hell og Donkeyboy på samme scene  utgjør det beste […]

Skrevet av:
Publisert 23:13 8 desember, 2009

thom_hell1

Thom Hell slår seg sammen med Donkeyboy på P3Sessions 16. desember.

P3s musikksjef, Mats Borch Bugge, gleder seg.

- Han er et særegent talent i norsk sammenheng. Han viderefører en internasjonal låskrivertradisjon med spissede fingre, og har en enorm popteft gjemt bak en iboende beskjedenhet.  Thom Hell og Donkeyboy på samme scene  utgjør det beste Norge kan by på i 2009, sier han.

60 stykker får overvære konserten i Studio 19 på Marienlyst i Oslo. For å vinne billetter må du stille et spørsmål til enten Thom Hell eller Donkeyboy – og det sender du til P3Sessions@nrk.no.

Fra før er det kjent at popeventyret Donkeyboy spiller på åretes siste P3Sessions. Les alt om det her!

Thom Hell spilte verdenspremieren på sin nye singel «Over You» på Lydverket på mandag. Du kan høre sendingen om igjen i  NRKs nettradio, eller høre låta på Thom Hells myspace.

- «Over You» er fantastisk bra. Denne låta bringer Thom Hell opp i elitedivisjonen av norsk pop, nå blir han endelig allemannseie, mener Mats Borch Bugge.

I august i fjor spilte Thom Hell på P3Sessions femårsjubileum. Da fikk han mest oppmerksomhet for en uventet duett med kjæresten Marit Larsen. Se dem fremføre Eric Claptons «Promises» her:

Duetter er noe Thom Hell er ganske så god på – sammen med Øystein Greni fra Big Bang har han gjort en finfin versjon av Crosby, Stills & Nash’ «The Lee Shore»:

Vil du ha mer av Thom Hell? Her kan du se en hel konsert med han fra Øya 2008, helt gratis!

Tags: , ,

Del "Thom Hell klar for P3Sessions"
 

1 kommentar på “Thom Hell klar for P3Sessions”

  1. [...] – Hvis ikke dette er Marit Larsens stemme, er det ei som kan tjene gode penger på å høres ut som henne, mener P3s musikksjef Mats Borch Bugge. Han har lytta på denne nye låta av Thom Hell:  [...]

Legg igjen en kommentar