The Roots til Parken

Hvilken park? Jo, Rensåsparken i Bodø. 22. august står The Roots på scenen der. Det er duket for Parkenfestival nummer tre, 22.-23. august. The Roots er et velkjent hiphop-navn, som har mange hitter på samvittigheten. I 1999 bemerket de seg med «You Got Me» sammen med Erykah Badu. I 2002 gjorde de braksuksess med «The […]

Skrevet av:
Publisert 13:42 2 april, 2008

The Roots

Hvilken park? Jo, Rensåsparken i Bodø. 22. august står The Roots på scenen der. Det er duket for Parkenfestival nummer tre, 22.-23. august.

The Roots er et velkjent hiphop-navn, som har mange hitter på samvittigheten. I 1999 bemerket de seg med «You Got Me» sammen med Erykah Badu. I 2002 gjorde de braksuksess med «The Seeds», en duett sammen med Cody Chestnutt. Gamle godbiter og deler av repertoaret fra deres kommende skive Rising Down, som selges over disk fra 29. april, kan festivalpublikummet i parken forvente å høre.

Det er nesten fem måneder til konserten og fortsatt en liten stund til plateslipp. Så om ikke tålmodigheten strekker til kan du døyve abstinensene med tre helt nye låter her.

«Get Busy»:

[youtube MPKtYhRZYSI]

Første året var DumDum Boys og Turboneger headlinere, andreåret kom Chris Cornell. Festivalen har stort besøkstall. Allerede første året kom mer enn dobbelt så mange som forventet. I år får alstå musikkglade nordlendinger og tilreisende oppleve The Roots, i tillegg til Halvdan Sivertsen, Clutch, Kaizers Orchestra, 1990s osv. Sistnevnte, rocketrioen 1990s fra Glasgow, har Lydverket møtt.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "The Roots til Parken"
 

3 kommentarer på “The Roots til Parken”

  1. Dette får jo en gammel nordlands trompet til å ble helt salig. Heia Bodø!

  2. LiseLise sier:

    Dette er helt nyyydelig!!! Fantastisk!!! Kommer hjem iår også.

  3. Egil P sier:

    heeeeeeeeeeeeeeeeey, åzzå spiller dem i Oslo på tordag. fettfettfett!

Legg igjen en kommentar