The Killers til Oslo

The Killers er eit av Hovefestivalen sine store trekkplaster i år, i tillegg til at dei skal spele konsertar på ei rekke andre store festivalar. Og som ei slags oppvarming til Hove, skal Las Vegas bandet til Oslo dagen før for å holde ein liten «intimkonsert» på Rockefeller. Datoen for konserten er mandag 22. juni, […]

Skrevet av:
Publisert 12:00 3 mai, 2009
Foto: MySpace

Foto: MySpace

The Killers er eit av Hovefestivalen sine store trekkplaster i år, i tillegg til at dei skal spele konsertar på ei rekke andre store festivalar. Og som ei slags oppvarming til Hove, skal Las Vegas bandet til Oslo dagen før for å holde ein liten «intimkonsert» på Rockefeller.

Datoen for konserten er mandag 22. juni, og det er jo absolutt ein finfin måte å sparke igang festivalsommaren på. Og at det blir intimkonsert er vel kanskje å ta litt hardt i, men det blir iallefall eit noko mindre publikum enn det som er å treffe på festivalar. Og husk, lite og intimt er ofte dei beste konsertane.

Ikkje nøl med å kjøpe billett, det blir nok raskt utsolgt. Så, i morgon (4. mai) må du berre hive deg på telefonen, setje deg forann skjermen eller springe til nermaste billettselgar for å sikre seg ein plass til denne lille konserten.

Tags: , , , , ,

Del "The Killers til Oslo"

Legg igjen en kommentar