Chris Martin og Coldplay på scenen under en konsert tidligere i år. Foto: Scanpix/AP Photo/Felipe Dana.

Chris Martin og Coldplay på scenen under en konsert tidligere i år. Foto: Scanpix/AP Photo/Felipe Dana.

- Tekstene våre suger

Coldplay innrømmer at tekstene deres kanskje ikke er så bra.

Skrevet av:
Publisert 10:43 24 oktober, 2011
Coldplay blei intervjua i bandet studio, «The Bakery». Foto: Skjermdump, NME.com.

Coldplay blei intervjua i bandet studio, «The Bakery». Foto: Skjermdump, NME.com.

Coldplay er igjen på manges lepper i forbindelse med bandets nye album, Mylo Xyloto. De er et band som er kjent for stor musikk, men innrømmer at tekstene kanskje ikke alltid holder mål.

- Jeg vet at tekstene våre er litt dårlige, men jeg liker dem likevel, sier frontmann og vokalist Chris Martin under et intervju med NME i bandets studio «The Bakery».

Han er imidlertid opptatt av å få fram at låta ”Charlie Brown” er et unntak.

For øvrig forteller Chris Martin at albumets absolutte høydepunkt for bandet er duetten med Rihanna, som de måtte manne seg skikkelig opp for å få til å be om.

- Vi skulle gjøre en duett, og på toppen av lista var Rihanna. Nederst på lista var det ingen andre. Det tok omkring halvannet år å bygge opp nok mot til å spørre henne om hun ville være med. Det er den eneste delen av albumet jeg klarer å høre på, muligens fordi jeg ikke er med sjøl, sier Martin.

For de som synes tittelen på Coldplay sitt nye album er litt merkelig, så lover Chris Martin at Mylo Xyloto en dag vil gi mening.

- Da vi kalte bandet vårt Coldplay var alle litt forvirra. Så vi tenkte vi skulle gjøre det samme med en albumtittel, sier Martin.

- Vi tenkte det ville være stilig med en tittel som ikke hadde noen annen betydning enn det fantasien bestemte at det skulle bety. Det er bare noe nytt, akkurat som Coca Cola eller Google. Det er bare et sånt ord som folk sier «hva faen betyr det der», til.

Coldplays nyeste video, «Paradise»:

Tags: , , , ,

Del "- Tekstene våre suger"
 

5 kommentarer på “- Tekstene våre suger”

  1. Det er bra de har selvinnsikt.

    «Are we human, or are we dancer» roper ikke akkurat mesterlig lyrikk lang vei.

  2. Der tar du feil. I den sammenhengen betyr dancer marionette, altså å ikke ha frihet. Les litt mer av teksten så ser du også sammenhengen. Velg riktig band og jeg vil bli enda mer imponert.

Legg igjen en kommentar