Team Me til Lydverket

Team Me til Lydverket

De har sjarmert festivalpublikummet i senk og fyllt P3s A-liste til randen. Se dem gratis hos oss.

Skrevet av:
Publisert 16:36 30 september, 2011

Med en tittel så lang at det nesten ikke blir plass til andre låter på lista har «With My Hands Covering Both of my Eyes I am Too Scared to Have a Look at You Now» gitt Team Me deres første hit. I sommer la publikummet på Øyafestivalen sin elsk på bandet, og nå er de på vei mot Youngstorget i Oslo for å spille på Lydverkets scene, og du kan få billetter.

Tirsdag 11. oktober kommer Team Me til Lydverkets tv-innspilling på Internasjonalen i Oslo. Har du lyst til å se dem fylle vår intimscene? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du trenger! Det koster deg ikke en krone, og vi garanterer deg årets beste tirsdag.

Oppmøte er presis kl. 20.00, og i løpet av 2 korte timer får du se reportasjer, intervjuer og anmeldelser før de kommer på lufta, kost deg på bar og opplevd at Team Me spiller en eksklusiv konsert foran omtrent 150 heldige gjester. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , , ,

Del "Team Me til Lydverket"
 

2 kommentarer på “Team Me til Lydverket”

  1. [...] Les mer: Team Me til Lydverket [...]

  2. Opplev Team Me på Rommen Scene Onsdag. 12 okt kl. 18:00 Gratis inngang! http://www.facebook.com/event.php?eid=196594093746228

Legg igjen en kommentar