Tallet er 15

Lenge før Quarten i det hele tatt var sparket i gang spekulerte pressen høyt i hvor stort underskuddet kom til å bli. Og tallet er altså 15. Millioner. Sterke konserter med Slash, Black Eyed Peas og Young Jeezy var tydeligvis ikke nok. Litt kjapp mysing på regnskapet avslører at Quart’en ser ut til å ha […]

Skrevet av:
Publisert 15:09 16 juli, 2009

quart1

Lenge før Quarten i det hele tatt var sparket i gang spekulerte pressen høyt i hvor stort underskuddet kom til å bli. Og tallet er altså 15. Millioner.

Sterke konserter med Slash, Black Eyed Peas og Young Jeezy var tydeligvis ikke nok. Litt kjapp mysing på regnskapet avslører at Quart’en ser ut til å ha gått på et svimlende underskudd.

– Jeg har tidligere sagt at jeg regnet med at underskuddet ble på rundt 10 millioner kroner, men nå ser det ut til å bli nærmere 15 millioner, fortalte festivalsjef Arild Buli TV2 i går. Og la lakonisk til:

– Det ble en dyr fest.

Grunnen til underskuddet er Buli klar på hvem som har skylda for. Booking? Logistikk? PR? Neida. Pressen derimot..

– Mediene hadde en veldig negativ holdning til festivalen både før og under avviklingen.

–VG hevdet til og med under festivalen at den ville bli stanset og dette påvirket utvilsomt billettsalget, fortalte Buli, som med 15 millioner gikk på den største festivalsmellen i Norge noensinne, og slo grei knockout på Hove som «bare» tapte 13 millioner over to år.

Rekorden til tross, Buli er «90 prosent sikker» på at det blir Quart-festival også neste år.

Tags: , ,

Del "Tallet er 15"
 

8 kommentarer på “Tallet er 15”

 1. dmso sier:

  jaja, man kan ikke igjenopplive et lik som de gjorde, det var min mening for et år siden og forsetter i evig tid. R.I.P Q……. Hove for life:P

 2. Håvard sier:

  Det er vel full jubel hos Lydverket nå vil jeg tro.

  Og til deg som heier på Hove. De dundrer med underskudd de også så det spørs hvor lenge det varer. Og når politiet har etterforsket ferdig er nok flere personer ferdige på Tromøya.

  Heia Slottsfjell

 3. Håvard sier:

  Og dere får gjøre researchen deres, Hove gikk på en smell på 17 mill de første to årene

 4. Køl sier:

  Hvor har du de tallene fra, håvard?

 5. Håvard sier:

  Du får lete rundt på internett så finner du det reelle tallet. Tror det var 17.6 eller noe rundt der. At aviser skriver 12-13 er ikke reelt. Og at de gikk 6-7 mill under i år er jeg sikker på. Det er en grunn til at de ikke vil offentliggjøre tallene sine. Hadde de hatt pluss så hadde det vært fremme for lenge siden.

 6. Håvard sier:

  Beklager feilinfoen. Gjelden etter de to første årene er rett i underkant av 17 mill fordelt på 77 kreditorer.

 7. dmso sier:

  driter i underskuddet, det e bare at Q…… ikke funker, Toffen som startet Q, begynte hove, 1t 15 min fra kristiansand, det var nokk meningen å flytte festivalstil og sted. han brukte konfolutter med Q stempel på til alle sine kontakter om at han skulle starte ny festival. hove kommer til å forsette lenge, tydelig at du bare har vert på slottsfjel. dete e sikkert fett der, og ikke minst Bob Hund, de kunne ikke komme til hove:( , men det er bare stmningen og fasaden på hove! <3

 8. Petter sier:

  Nå viser det seg at underskuddet er betydelig større enn 15 millioner;
  http://www.fvn.no/festivaler/quart/article684864.ece

Legg igjen en kommentar