Talib Kweli og Hi-Tek (Foto: Promo)

Talib Kweli og Hi-Tek (Foto: Promo)

Talib Kweli og Hi-Tek på Rockefeller

Hva med litt hiphop på søndag? Vi gir bort billetter.

Skrevet av:
Publisert 14:32 18 august, 2010

Legende-rapper Talib Kweli og DJ/produsent Hi-Tek utgjør Reflection Eternal, og de slapp skiva Revolutions Per Minute i mai i år.

«Hi-Teks soulinspirerte beats skaper en perfekt atmosfære for Kwelis verbal-akrobatikk», skrev allmusic.com om skiva, og klinket til med fire av fem mulige stjerner.

Du kan høre skiva i Spotify eller Wimp.

Det er ti år siden det første platesamarbeid mellom de to hiphopveteranene, men Kweli var i Oslo seinest i februar – også den gang på Rockefeller.

I forbindelse med konserten på søndag deler vi ut billetter til konserten – og et par eksemplarer av den årsferske skiva. Alt du trenger å gjøre er å maile oss navnet på tre av artistene Kweli og Hi-Tek har med seg på Revolutions Per Minute innen fredag klokka 10.

I februar besøkte Talib Kweli Lydverket. Den gang sa han sin mening om utvalgt norsk hiphop og freestylet over en Tommy Tee-beat. Sjekk det ut her:

Tags: ,

Del "Talib Kweli og Hi-Tek på Rockefeller"
 

1 kommentar på “Talib Kweli og Hi-Tek på Rockefeller”

  1. [...] Little Golden Age Talib Kweli + Hi Tech Are Reflection Eternal – Ends feat Bilal (se dem live gratis?) Oskar Linnros – Från och med du (Mr. Rockbjörn?) Fjorden Baby! - Nike Äir G-Side [...]

Legg igjen en kommentar