Svenske kremjenter tolker Sonic Youth

Det eminente kunstprogrammet Kobra på SVT har sluppet til Jenny Wilson og Frida Hyvönen for å tolke Sonic Youth. I samme program traff vi bandet også. Sonic Youth har for tiden den omfattende utstillingen SONIC YOUTH etc.: Sensational Fix i Malmö, som tar for seg bandets lange karriere, og greinene deres til annen kunst. Og andre veien. Safari […]

Skrevet av:
Publisert 14:29 6 august, 2009

Det eminente kunstprogrammet Kobra på SVT har sluppet til Jenny Wilson og Frida Hyvönen for å tolke Sonic Youth. I samme program traff vi bandet også.

Sonic Youth har for tiden den omfattende utstillingen SONIC YOUTH etc.: Sensational Fix i Malmö, som tar for seg bandets lange karriere, og greinene deres til annen kunst. Og andre veien.

Safari på NRK1 møtte Sonic Youth i New York i anledning utstillingen allerede i juni. I forrige uke var det de svenske kollegene i Kobra som tok for seg bandet og utstillingen, og du kan se hele innslaget her.

I samme slengen spilte Wilson og Hyvönen sin versjon av Sonic Youth-låta «Shadow Of Doubt» fra albumet EVOL (1986). Nyt øverst.

Enda mer Sonic Youth? Lydverket møtte Thurston Moore.

sy_logos_sv

Tags: , , , , , , , ,

Del "Svenske kremjenter tolker Sonic Youth"

Legg igjen en kommentar