Svensk popkjøter til Norge

Gode nyheter for fans av skånsk sjarmskrammel. Bob Hund spiller fire konserter i Norge til våren. Rett før slipper de nytt album. I disse dager befinner Bob Hund seg i Malmö hvor de spiller inn ny plate, planlagt å slippes 25. mars neste år, melder de på sin hjemmeside. En singel ventes i forkant av […]

Skrevet av:
Publisert 17:01 6 november, 2008

Bob Hund. Foto: myspace.com/bobhundofficial

Gode nyheter for fans av skånsk sjarmskrammel. Bob Hund spiller fire konserter i Norge til våren. Rett før slipper de nytt album.

I disse dager befinner Bob Hund seg i Malmö hvor de spiller inn ny plate, planlagt å slippes 25. mars neste år, melder de på sin hjemmeside. En singel ventes i forkant av albumet.

En måned seinere ankommer de Norge for fire konserter med start på Folken i Stavanger 27. april, via Bergen, Trondheim og sist Oslo den 30. samme måned.

Siden bandet så dagens lys i ’91, var de under 90-tallet et av svenskenes beste liveband. Så ble det slutt i 2003, før de igjen befant seg på scener i blant annet Roskilde, Trondheim og Bodø i sommer. Til våren blir det imidlertid med nytt materiale i sekken. Potensielt gode nyheter.

I venten på nytt, litt gammelt:

«I stället för musik förvirring»

[myspacetv 6209245]

«Dansa efter min pipa»

[myspacetv 240403]

Tags: , ,

Del "Svensk popkjøter til Norge"

Legg igjen en kommentar