Studionotiser om Snow Patrol, Alice Cooper, Lil Wayne og Jane's Addiction (Perry Farrell) Foto: Promo/ Tammy Lo/Brian Birzer, Wikimedia Commons.

Studionotiser om Snow Patrol, Alice Cooper, Lil Wayne og Jane's Addiction (Perry Farrell) Foto: Promo/ Tammy Lo/Brian Birzer, Wikimedia Commons.

Studionotiser

Jane’s Addiction-album utsatt, Lil Wayne lanserer etter MTV-utdeling, Snow Patrol med album mot slutten av året og se videoen til ny Alice Cooper-låt!

Skrevet av:
Publisert 14:44 23 august, 2011

Som vi meldte tidligere i år er et nytt album fra Jane’s Addiction på trappene. Da første single – “End To The Lies” kom i april fikk den terningkast fem.

Nå melder Blabbermouth at utgivelsen av albumet The Great Escape Artist er utsatt til 4. oktober. Samtidig har bandet sammen med Indaba Music lansert en miksekonkurranse for sin siste single, ”Irresistible Force”

bandets Facebook-side kan du laste ned låta og eventuelt delta i konkurransen ved å dele den remiksen du sjøl har laga.

Hør låta her:

Er du Lil Wayne-fan må du sette av lørdag 28. august. Da gir han nemlig ut sitt nye album Tha Carter IV og håper å få ekstra oppmerksomhet fordi han gjør det akkurat idet MTV Video Music Awards er ferdig.

Akkurat i det glitteret er i ferd med å legge seg etter videofesten til MTV blir det nye albumet tilgjengelig for salg på nettet, mens de fysiske utgavene av plata kommer i cd-butikkene mandagen etter, melder Reuters.

Plata inneholder 15 låter og vil gi oss samarbeid med folk som Drake, Rick Ross og John Legend.

Her videoen til første single fra albumet – ” 6 Foot & 7 Foot”:

Snow Patrol er klare med sitt nye album og vil vise det fram. 5. september vil bandet spille låter fra den nye plata som har fått tittelen Fallen Empires, på Londons Shepherds Bush Empire, melder Stereoboard.

Albumet får offisiell utgivelsesdato mot slutten av året, men singelen ”Called Out In The Dark” er klar og videoen er nettopp sluppet.

Se videoen her:

13. september kommer det nye albumet til Alice Cooper. Plata Welcome 2 My Nightmare er oppfølgeren til debutalbumet Welcome to My Nightmare fra 1975.

Første låt som slippes fra albumet er ”I’ll bite your face of”, som Cooper sjøl innrømmer er inspirert av musikken til The Rolling Stones.

- Jeg har ingen problemer med å fortelle hvor låtene mine kommer fra…

- Akkurat som i 1964/65 da låtene var veldig Cuck Berry-orientert. De bare føles så bra i lomma. Denne låta bare ba på sine knær om å få bli med i liveshowet. Nå har vi spilt den på fire forskjellige kontinenter og ingen hadde hørt den tidligere. Men når vi synger refrenget for andre gang så synger hele publiku med, forteller Alice Cooper til NME.

- Jeg har ingen problemer med å fortelle hvor låtene mine kommer fra. Jeg kan garantere at andre store artister det ved enkelte anledninger hørte en Alice Cooper-låt og sa «Vi har også lyst til å høres sånn ut». Det ser jeg på som et kompliment, sier han videre.

Se videoen til “I’ll bite your face off”:

Tags: , , , ,

Del "Studionotiser"

Legg igjen en kommentar