Stream: Rome

Stream: Rome

Hør hele Daniele Luppi og Danger Mouse sitt hjertebarn her!

Skrevet av:
Publisert 13:55 9 mai, 2011

Om du ikke har fått med deg konteksten enda, er dette kortversjonen: Danger Mouse, en av verdens mest ettertraktede produsenter og den ene halvdelen av Gnarls Barkley, og den italienske komponisten Daniele Luppi ble ført sammen av sin kjærlighet til italiensk filmmusikk. I mer enn fem år har de samarbeidet om plateprosjektet Rome, inspirert av klassiske spaghetti westerns. Med seg på laget har de fått Jack White og Norah Jones, samt musikere fra den italienske filmusikkens gullalder.

Det knyttes naturlig nok store forventninger til resultatet, som slippes offisielt 13. mai. Er du nysgjerrig, trenger du likevel ikke vente til den tid – Rome kan streamest i sin fulle lengde under. Via NPR.

Tags: , , , ,

Del "Stream: Rome"
 

1 kommentar på “Stream: Rome”

  1. [...] Har du Google Chrome? I så fall kan du byrja vekas videooppsummering med å gå hit for å sjå den interaktive videoen til “3 Dreams Of Black”, henta frå Danger Mouse og Daniel Luppi sitt samarbeidsprosjekt Rome. Chris Milk står for regi, same mann som sto bak Arcade Fire sitt Google Maps-drivne videoprosjekt til “The Wilderness Downtown”. Rome kan du streama her! [...]

Legg igjen en kommentar