Karpe Diem på Hove 2010. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Karpe Diem på Hove 2010. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Storslagen Karpe-video

Oslo-kjærlighet møter pakistansk desibuss i den ferske videoen til «Byduer i dur».
Les også:Ga Hove stjerner i øya

Skrevet av:
Publisert 19:26 17 august, 2010

Den har surret og gått på P3s A-liste i sommer, Karpe Diems «Byduer i dur», og nå er også videoen klar. Den er pompøs og ser påkostet ut, men om noen kan tillate seg å slippe en video som er nettopp dét, er det vel Chirag og Magdi? I år ble nemlig deres fjerde skive Aldri solgt en løgn det første norske hiphopalbumet som toppet VG-lista, de spilte seg til en femmer fra Lydverket på Hove, og begeistret kidsa på P3Sessions skole i Spjelkavik i juni. Mellom spillejobbene har de ferdigstilt videoen sammen med Synopsis film og regissør Kristian Berg, som tidligere har lagd videoen til Lars Vaulars «Solbriller På».

Karpe Diem – «Byduer i dur»:

- Synopsis og regissør Kristian Berg har jobbet steinhardt for å få til denne. De har brukt kraner på de mest snobbete shootsa, samt at bussen jeg står på er den eneste tradisjonelle desibussen som er i Norge. Den er faktisk kjørt helt fra Pakistan til Norge. Litt av en kjøretur, sier Chirag til 730.

Mot slutten av videoen går låta over i en dansbar, episk avslutningssekvens som man ikke får med i den vanlige versjonen av låta.

Lydverket Spanderer Karpe Diem – Ruter på Spjelkavik Videregående skole:

Tags: , , , , , ,

Del "Storslagen Karpe-video"
 

1 kommentar på “Storslagen Karpe-video”

  1. Lilli Og Ida sier:

    Chirag er driiitsøt, da <3<3<3<3<3<3<3

Legg igjen en kommentar