Søvnig og stjernespekket Lydverket-kveld

Dette er kvelden du opplever Bjørn Eidsvåg sammen med en av landets beste rappere og hører ymse sorter sovemusikk. Lydverket-kvelden starter på P3 kl 20:03: Betegnelsen ”sovemusikk” har tradisjonelt gjerne blitt brukt nedsettende, men slik trenger det ikke være. Denne høsten har målet for et knippe norske artister vært nettopp å få oss til å gjespe. […]

Skrevet av:
Publisert 14:15 21 oktober, 2009
Lydverket-kvelden starter på P3 kl 20, og fortsetter på NRK1 kl 23.15

Lydverket-kvelden starter på P3 kl 20, og fortsetter på NRK1 kl 23.15

Dette er kvelden du opplever Bjørn Eidsvåg sammen med en av landets beste rappere og hører ymse sorter sovemusikk.

Lydverket-kvelden starter på P3 kl 20:03:

Betegnelsen ”sovemusikk” har tradisjonelt gjerne blitt brukt nedsettende, men slik trenger det ikke være. Denne høsten har målet for et knippe norske artister vært nettopp å få oss til å gjespe. Vi har snakket med Bugge Wesseltoft om sovemusikk for barn, samt Arne Kjelsrud Jensen og Thomas Wang Johannesen fra Pay-Per-Frog om sovemusikk for voksne.

Vi slår av en prat med Christine Sandtorv fra Ephemera, som også spiller en låt live fra sin nye godnattplate Stjerneteller.

Musikkarkeolog Thomas Felberg tar oss med i tidsmaskinen for å gi oss historien om en rockveteran som derimot ikke sov på noen dager.

Kvelden avsluttes på NRK1 kl. 23:15:

Bjørn Eidsvåg har fremført ”Skyfri himmel” tusenvis av ganger. I kveld gjør han den for første gang med rapvidunderet Lars Vaular og pophåpet Eva Weel Skram. Se bildene fra opptaket her.

I tillegg treffer du 90-tallsheltene i Massive Attack, får historien bak Muse sin giganthit ”Uprising” og svar på hvordan og hvorfor noen artister dyrkes som ikoner etter sin død.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Søvnig og stjernespekket Lydverket-kveld"

Legg igjen en kommentar