Soul-frekkas til Øya

Ikke før Beirut avlyste sin Øya-opptreden er et nytt, svært gledelig navn bekreftet til Middelalderparken: Jamie Lidell, en mann som sakte, men dønn sikkert har beveget seg via sjelfull, smart elektronika i duoen Super_Collider til noe som knapt kan kalles annet enn reinspikka soul på sin kommende skive, Jim (ute 28. april) . Om den […]

Skrevet av:
Publisert 13:57 4 april, 2008

Jamie “Jim” Lidell. Foto: Promo

Ikke før Beirut avlyste sin Øya-opptreden er et nytt, svært gledelig navn bekreftet til Middelalderparken: Jamie Lidell, en mann som sakte, men dønn sikkert har beveget seg via sjelfull, smart elektronika i duoen Super_Collider til noe som knapt kan kalles annet enn reinspikka soul på sin kommende skive, Jim (ute 28. april) .

Om den er bedre enn supre forgjengeren Multiply er vanskelig å si så langt; det blir uansett morsomt å se denne hvite spirrevippen strekke seg mot den svarte musikkhistoriens Olympus blant ruinene i Gamlebyen. Og denne smakebiten lover utvilsomt godt:

Jamie Lidell – «Little Bit Of Feel Good (La Garage Mix)»

[youtube spA7jUoFO94]

Andre navn som er bekreftet i slengen: Tommy Tokyo, El Cuero og Thom Hell (mer om sistnevnte på denne bloggen kommer i løpet av dagen).

Tags: , , , , , , ,

Del "Soul-frekkas til Øya"

Legg igjen en kommentar