Sorry, Sandra

Da vi skulle billedlegge Casiokids, som ble plukket ut av Pitchfork-journalisten Jessica Suarez som det beste norske på by:Larm, måtte vi få tak i noen bilder av bandet. Vi fikk tak i Sandra Jecmenicas fotografier, men i hastverket glemte vi å kreditere henne. God damn! Selv om hun bare har tatt bilder ett års tid […]

Skrevet av:
Publisert 11:29 3 april, 2008

Sjørøver i solnedgang - Lionheart Brothers. Foto: Sandra Jecmenica

Da vi skulle billedlegge Casiokids, som ble plukket ut av Pitchfork-journalisten Jessica Suarez som det beste norske på by:Larm, måtte vi få tak i noen bilder av bandet. Vi fikk tak i Sandra Jecmenicas fotografier, men i hastverket glemte vi å kreditere henne. God damn!

Selv om hun bare har tatt bilder ett års tid , har hun tatt flere fine konsertbilder :

 

Sean Paul
Sean Paul. Foto: Sandra Jecmenica
King Midas

King Midas. Foto: Sandra Jecmenica

Casiokids

Casiokids. Foto: Sandra Jecmenica

Det er ikke lett å ta konsertbilder som gir en opplevelse av både det visuelle og musikken, ofte under vanskelige lysforhold. Sandra sier selv:

- Jeg synes det er vanskeligst å plukke ut de beste bildene i etterkant, for en konsert har ofte ulike stadier i energinivået på scenen og blant publikum. Mest fornøyd blir jeg når jeg oppdager og klarer å fange små detaljer under konserten som publikum gjerne ikke ser og foreviger et øyeblikk kanskje ingen andre så der og da. Siden jeg begynte med konsertfotografi har jeg ikke klart å nyte en konsert fullverdig uten kameraet pekende mot scenen.

 

Tags: , , , , ,

Del "Sorry, Sandra"

Legg igjen en kommentar