Sonisk balsam på en søndag

Selv om ikke quiet is the new loud lengre, så er det allikevel noen dager hvor lavmælt hører mer hjemme enn andre. En gråmelert søndag som er dørterskelen til den første høstmåneden er en sånn dag. Og da lar jeg gjerne Laura Gibson stå for soundtracket. Sjekk ut Lauras vakre låter på MySpace-siden hennes eller […]

Skrevet av:
Publisert 14:35 31 august, 2008

Laura Gibson (foto: Steve Harmon)

Selv om ikke quiet is the new loud lengre, så er det allikevel noen dager hvor lavmælt hører mer hjemme enn andre. En gråmelert søndag som er dørterskelen til den første høstmåneden er en sånn dag. Og da lar jeg gjerne Laura Gibson stå for soundtracket.

Sjekk ut Lauras vakre låter på MySpace-siden hennes eller se henne opptre med The Portland Cello Project:

[youtube _fQyBz7fgKg]

Tags: , , , ,

Del "Sonisk balsam på en søndag"
 

6 kommentarer på “Sonisk balsam på en søndag”

 1. Klaus Knegg sier:

  For Guds skyld. Ikke gjør som VG og selg dere bort med billige ordspill! Selv om ikke quiet is the new loud lengre… Oh my God, som Ida Maria gjerne ville sagt det. Se tegningen og slutt med det!

 2. Vivi sier:

  Det var da svært! Det var vel mindre et ordspill enn det var et forsøk på et musikalsk apropos. Kitikk for å blande engelsk og norsk i samme setning tar jeg gjerne. Men å ta opp kampen med desken i VG..det har jeg verken ønske eller ambisjon om. I hvert fall ikke på en søndag..

 3. Klara Ku sier:

  helt enig med Klaus Knegg
  man kan ikke pimpe seg kul, less is more liksom

 4. Svetlana sier:

  nei, less is less. skjerpings, detaljonanister.

 5. Klaus Knegg sier:

  Verp og svett fåkking ruska Svetlana. Detaljer er en del av helheten. Orspill eller musikalske aproposer blir veldig godt lagt merke til. Et godt helhetsinntrykk er nødvendig.

 6. Klaus Knegg sier:

  Rettelse: Ordspill. Dersom du skulle misforstå svettis, sorry Svetlana, så mener jeg ikke et spill med tresorten or her ovenfor.

Legg igjen en kommentar