Sondre Lerche til Lydverket

Sondre Lerche til Lydverket

Eksilbergenseren tar turen fra New York til Oslo for å avslutte Lydverket-sesongen tirsdag 5. april – med splitter nye låter og nytt band. Bli med på moroa!

Skrevet av:
Publisert 22:52 28 mars, 2011

Sondre Lerche har satt sitt preg på den norske popvirkeligheten siden han som 20-åring debuterte med Faces Down (2001), et album der den bråvoksne bergenseren fusjonerte popteften til barndomsheltene i a-ha med med oddere referanser som Prefab Sprout, tropikalia og Brian Wilson – en kombo som medførte kritikerhyllest såvel som kommersiell suksess med låter som «Sleep On Needles» og «You Know So Well».

Siden den gang har det snart gått et tiår, og den tiden har Lerche brukt på å bygge seg opp et stadig sterkere navn utenfor landegrensene – ikke minst i USA, der han nå holder hus. Musikken hans har banet seg vei til et utall filmer og tv-serier, han har turnert med blant andre Elvis Costello og spilt sammen med en drøss artister de fleste nordmenn må nøye seg med å lytte til på trygg avstand.

Vi i Lydverket er derfor stolte av å kunne hente mannen tilbake til fedrelandet i forkant av hans syvende, selvtitulerte plate, til Lydverkets intimscene på Youngstorget i Oslo tirsdag 5. april. Der vil han spille låter fra Sondre Lerche, som albumet har blitt døpt, med et flunkende nytt band.

Vil du ha gratis billetter til Lydverkets sesongavslutning med Sondre Lerche? Det kan vi ordne: Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du har lyst på! Det koster deg ikke en krone, og du kan sitte igjen med en opplevelse for livet før du vet ordet av det.

Og da er det vel ingenting i veien for å mimre tilbake i Lerche-katalogen mens vi venter på ferskvare, heller:

«Heartbeat Radio»:

«Two Way Monologue»:

«Phantom Punch»:

Tags: , , , , ,

Del "Sondre Lerche til Lydverket"
 

1 kommentar på “Sondre Lerche til Lydverket”

  1. [...] gjest. Popprins Sondre Lerche er på besøk i hjemlandet og skal ikke bare spille nye låter for Lydverket-publikummet, men styre showet også. Det viser seg å være en [...]

Legg igjen en kommentar