Sondre Lerche best i indiebowling

Sjekk bergenseren briljere med store kuler iført rare, blå og røde sko. Sondre Lerche er inne i varmen i verdens hippeste musikkby, New York.  Da nettstedene Stereogum og Videogum denne uka arrangerte veldedighetsturnering i bowling med et knippe indieartister, var han selvskreven deltaker. Blant de andre musikerene var Marnie Stern, Nick Thorburn fra Islands, Tim […]

Skrevet av:
Publisert 9:01 28 mai, 2010

Sondre sammen med resten av Team Please Don't Tell (Foto: Stereogum.com)

Sjekk bergenseren briljere med store kuler iført rare, blå og røde sko.

Sondre Lerche er inne i varmen i verdens hippeste musikkby, New York.  Da nettstedene Stereogum og Videogum denne uka arrangerte veldedighetsturnering i bowling med et knippe indieartister, var han selvskreven deltaker. Blant de andre musikerene var Marnie Stern, Nick Thorburn fra Islands, Tim Harrington i Les Savy Fav, Alan Palomo som er Neon Indian, Kip Berman fra The Pains Of Being Pure At Heart.

Tim Harrington fra Les Savy Fav og Nick Thorburn i Islands ble slått av Sondre Lerche og co. (Foto: Stereogum.com)

Tim Harrington fra Les Savy Fav og Nick Thorburn i Islands ble slått av Sondre Lerche og co. (Foto: Stereogum.com)

Lerche var på laget Team Please Don’t Tell sammen med komikerne Jon Glaser og Patrick Borelli, samt musikerne Dawn Landes og Thomas Bartlett fra Doveman. Selv om bergenseren på Twitter uttrykte sterk tvil til sine egne ferdigheter i bowling, kunne han på samme sosiale nettsted noen timer seinere triumferende meddele at laget hans hadde stukket av med seieren.

Foto: Screenshot fra Sondre Lerches Twitter

Kamp mot Kråkesølv neste?

Når vi får se en lignende turnering i Norge er uvisst. Men når den arrangeres er Kråkesølv selvskrevne deltakere.

Kråkesølv er bowlingnerds (Foto: krakebowle.blogspot.com)

Kvartetten er nemlig så glad i sporten at de har oppretta sin egen blogg, Kråkesølvs Bowling og Yatzy-blogg, hvor de forteller hvordan det går i bedriftserien de er med i.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Sondre Lerche best i indiebowling"

Legg igjen en kommentar