-Som et vaffeljern

Det holder ikke at noen underutviklede kjekkasser propper i seg narkotika og gnåler om sitt middelklassehelvete og mikses av denne ukas heteste produsent for å gå i ledtog med et kynisk multinasjonalt selskap for at du skal få vakker musikk. Nei, noen må jobbe også. I denne reportasjen møter du jordens salt: Vinylplateprodusentene. Bli med […]

Skrevet av:
Publisert 16:00 31 januar, 2010


Det holder ikke at noen underutviklede kjekkasser propper i seg narkotika og gnåler om sitt middelklassehelvete og mikses av denne ukas heteste produsent for å gå i ledtog med et kynisk multinasjonalt selskap for at du skal få vakker musikk. Nei, noen må jobbe også. I denne reportasjen møter du jordens salt: Vinylplateprodusentene.

Bli med i tidsmaskinen til en fredag kveld i 1985. Her får du ungdomsstoff fra den eneste kanalen som fantes. Vi møter Almar og Johan, som er godt i gang med produksjonen av 50.000 eksemplarer av Sammen for Livet.

 

Plateproduksjon er vakkert, i denne fine Dead Weathervideoen kan du følge en singel fra vugge til pappeske.

 

Får du aldri nok? Her er en guidet tur gjennom United Record pressing inc. En snål fyr i dress tygger tyggegummi og sier ehh.. litt for ofte mens han viser oss de vidunderlige maskinene.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "-Som et vaffeljern"

Legg igjen en kommentar