- Som å se Serengeti på Discovery

Det er ennå et par uker før Lydverket er tilbake på tv-skjermene for fullt, men vi tjuvstarter sesongen i dag med å vise Kaizers Orchestras konsert fra årets Øyafestival. Sendingen som starter kl. 23:15 på NRK1 viser et redigert utdrag fra Kaizer-konserten, som kan sees her. På bandets egen hjemmeside, uttrykker Geir Zahl en viss […]

Skrevet av:
Publisert 10:10 10 september, 2008

Kaizers på Øya 08 (foto: Kim Erlandsen/NRK P3)

Det er ennå et par uker før Lydverket er tilbake på tv-skjermene for fullt, men vi tjuvstarter sesongen i dag med å vise Kaizers Orchestras konsert fra årets Øyafestival.

Sendingen som starter kl. 23:15 på NRK1 viser et redigert utdrag fra Kaizer-konserten, som kan sees her. På bandets egen hjemmeside, uttrykker Geir Zahl en viss skepsis til hvordan det er å få en konsert festet på tape og vist på statskanalen:

- Hm. For min del er det litt både og. Å se en konsert på tv-skjermen i forhold til å være tilstede på konserten er to helt forskjellige ting. Det blir som å se Serengeti på Discovery Channel i stedet for å reise dit selv og kjenne jorda der mellom tærne. Men sant, det er jo ikke alle som kommer seg til Afrika, og da er det jo knallstas å ha Discovery. Så blir man jo litt up-tight når det er ens eget band óg da. Hvis lyden og billedregien er bra, så kan det bli helt topp, og hvis ikke så er jo det kjipt for et band som baserer seg på et godt liverykte. Vi har ikke vært involvert i lydmiksingen her, men vi får jo håpe på det beste, sier Geir til Kaizers.no.

Lydverket er på plass med ordinære TV- sendinger og ny programleder 24. september!

Tags: , , , , ,

Del "- Som å se Serengeti på Discovery"

Legg igjen en kommentar