Snoop inviterer til «Dogg»-n-ville

Selv om høstens første skoledag er unnagjort for landets elever så er det fortsatt liv i festivalsommeren. De neste ukene går blant annet Parken, Pstereo og Hole in the Sky av stabelen i henholdsvis Bodø, Trondheim og Bergen. Men det er Døgnvill i Tromsø som går av med seieren for best egenpromotering. Festivalen med den mildt […]

Skrevet av:
Publisert 14:00 18 august, 2009


Selv om høstens første skoledag er unnagjort for landets elever så er det fortsatt liv i festivalsommeren. De neste ukene går blant annet Parken, Pstereo og Hole in the Sky av stabelen i henholdsvis Bodø, Trondheim og Bergen. Men det er Døgnvill i Tromsø som går av med seieren for best egenpromotering.

Festivalen med den mildt sagt eklektiske musikkprofilen (fra Alexander Rybak, via TNT til Brian Wilson og Snoop Dogg) har fått sistnevnte til å spille inn en oppfordring til folk om å løpe og kjøpe billetter til festivalen som han likegodt døpte om til «Dogg-n-ville».

Det gjenstår å se om Mr. Dogg kommer til å farge Tromsø i blå Crips-farger. Sjansen for at han får overlevert nøklene til byen er vel heller tvilsomt etter at byens politimester tidligere i år uttalte at det skulle være en sann fornøyelse å arrestere Snoop.

Les mer om:
Parken
Pstereo
Hole in The Sky
Døgnvill

Tags: , , , , , ,

Del "Snoop inviterer til «Dogg»-n-ville"

Legg igjen en kommentar